Aktuális Alkatrészgyártók hírei Hírek Kiállítások Külföld Rendezvények

Tehergépkocsi- és autóbusz-abroncsok 2019-es éve a Hankook-kal

A Hankook abroncsgyár 2019-ben ismét számos vásáron és rendezvényen képviselteti magát a tehergépkocsik és autóbuszok ágazatában. A Hankook az idén többek között a nürburgringi Truck Grand Prix, a birminghami Commercial Vehicle Show, a bologna-i olasz Autopromotec, valamint a müncheni Transport Logistic alkalmával mutatja be tehergépkocsi- és autóbusz-abroncs választékát. Az abroncsgyártó ebben az évben több, mint 15 különböző európai tehergépkocsi- és autóbusz-vásáron, valamint rendezvényen tervezi a megjelenését.
Illusztráció – Forrás: Hankook Tire

Németország, Neu-Isenburg, 2019. március 06 – A Hankook prémium abroncsgyártó az idei évben is ideális abroncs-megoldásokat mutat be az autóbusz- és tehergépkocsi-abroncs ágazat sokrétű kihívásaira. A vonó és vontatott egységek számára készült első profilokat már az év elején bemutatták az osztrák AutoZum alkalmával Salzburgban, és február végén az olasz Transpotec vásáron, Veronában. Tavasszal folytatódik a rendezvények sorozata a birminghami National Exhibition Centre-ben (NEC) megrendezésre kerülő Commercial Vehicle Show-val, ahol a Hankook az 5-ös csarnokban, az 5B50 vásári standon képviselteti magát április 30. és május 2. között. A következő fontos állomás az Autopromotec lesz Bologna-ban, május 22. és 26. között, a 20-as csarnokban, az A70 standon. Ezen felül a Hankook idén immár ötödször vesz részt az ADAC Truck Grand Prix-n, melyet július 19–21. között rendeznek a Nürburgringen. Az említett vásárokon és rendezvényeken megjelenő termékek csúcsát többek között a vegyes, közúti és terephasználatra egyaránt megfelelő profilok jelentik, melyek a már meglévő Smart Work abroncssorozatot egészítik ki építési területekre megfelelő termékekkel. Mindemellett megjelenik ebben a sorozatban az első autóbusz abroncsmegoldás is, Smart City AU04+ néven, 315/60 R 22.5 méretben, melyet többek között elektromos hajtású városi buszokra szerelnek majd.

„Tavaly óta tovább bővítettük portfóliónkat az autóbusz- és tehergépkocsi-szegmens számára, idén is örömmel mutatjuk be legújabb fejlesztéseinket vásárlóinknak és standunk látogatóinak. A Hankook ismét tudatosan vonul fel nagy erőkkel az európai piacokra összpontosító rendezvényeken. A Hankook csapat részeként várjuk, hogy személyesen is találkozhassuk flottaügyfeleinkkel és partnereinkkel ezeken a fontos 2019-es rendezvényeken “ – mondta Guy Heywood, a Hankook európai tehergépkocsi- és autóbusz-abroncs üzletágának marketing- és stratégiai igazgatója.

A további európai vásárállomások között szerepel még a Budapesten idén májusban megrendezésre kerülő magyar Bus Expo, a müncheni Transport Logistic június 4–7. között, valamint a francia Solutrans vásár Lyonban, november 19 –23. között.

Vásárok előzetes áttekintése

Commercial Vehicle Show, Birmingham, Egyesült Királyság: 2019. április 30– május. 2.
Bus Expo, Budapest, Magyaroroszág: 2019. május 8.
Autopromotec, Bologna, Olaszország: 2019. május 22–26.
Transport Logistic, München, Németország: 2019. június 4–7.
Truck Grand Prix, Nürburgring, Németország: 2019. július 19–21.
Solutrans, Lyon, Franciaország: 2019. november 19–23.

Forrás és kiemelt kép: Hankook Tire

 

(Ezt a cikket 77 alkalommal tekintették meg.)

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro