Impresszum

Tisztelt Látogató!

A hungarokamion.hu olyan független oldal, melynek célja a fuvarozók, sofőrök tájékoztatása, hírekkel, információkkal történő ellátása munkájukkal kapcsolatban, akár személy-, akár teherfuvarozásban érdekeltek. Kiemelten fontosnak tartjuk a jogszabályváltozások követését, valamint igyekszünk hasznos ötletekkel, tanácsokkal és ajánlatokkal segíteni és megkönnyíteni munkáját!

Oldalunk nem titkolt szándékkal gyűjti össze az Interneten fellelhető valamennyi szakmai információt, hasznos és érdekes kamionos híreket és a fuvarozáshoz nélkülözhetetlen tudásanyagot, hogy olvasóink egy helyen találhassák meg mindezeket. Így az Internet átböngészése helyett több idő jut a munkára és a pihenésre egyaránt.

A Hungarokamion.hu oldal Szolgáltatásának lényege a más tartalomszolgáltatók által közzétett anyagok vagy azok linkek útján történő elérhetőségének a Hungarokamion.hu weboldal által történő biztosítása. Ennek megfelelően a Weboldal, illetve a Szolgáltatás működtetése és üzemeltetése az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elkertv.) rendelkezései alapján közvetítő szolgáltatásnak minősül. A Hungarokamion.hu, mint közvetítő szolgáltató az Elkertv. rendelkezéseivel összhangban nem ellenőrzi az általa hozzáférhetővé tett információk tartalmát, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy a Szolgáltatás keretén belül a Hungarokamion.hu weboldalon jogsértő információ található, a vonatkozó jogszabályi követelményeknek megfelelően jár el az információ eltávolítása vagy a hozzáférés nem biztosítása tekintetében.

Az oldal használata előtt feltétlenül olvassa el a Jogi Nyilatkozatot!

A hungarokamion.hu weboldal elérése csak Magyarországról biztosított, így gyakran előfordulhat, hogy egyes országokban a weboldal nem, vagy csak időszakosan tekinthető meg!

Bizonyos esetekben és időszakokban fenntartjuk a jogot a szolgáltatás belföldi elérésének korlátozására is! Ez különösen az oldal rosszindulatú és kártékony támadásai esetén fordulhat elő.


Az oldal üzemeltetője: Karsai Attila

Cím: 7831, Pellérd, Arany János u. 27.

Telefon: 20/9769-700

E-mail: info@hungarokamion.hu

Az oldal további címei: hungarokamion.hu , kamionoshirek.hu , truckonline.hu , kamionblog.hu , hungaroauto.hu , mobilinfok.hu , kamionplaza.hu , hungarotransport.hu , holanc.info

A hungarokamion.hu kamionos hírportált a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
IO/5213-2/2012 iktatószám alatt vette nyilvántartásba.
.
Tárhely szolgáltató:
ICON MÉDIA Kft.
6000 Kecskemét, Csóka u. 26.

Cégjegyzékszám: 03-09-115965
Adószám: 14275270-2-03

Tel: 06-70 / 518-1943
Fax: 06-76 / 200-207
E-mail: info@webdigital.hu
Weboldal: www.webdigital.hu


Magamról csak annyit, hogy 1994 óta főállásban a Convoy Truck Shop kamionos szaküzletek munkatársaként dolgozom, a hungarokamion.hu weboldalt pedig ez mellett, szabadidőmben készítem 2009-óta.


Az oldal a Magyar Távirati Iroda híreit is felhasználja.

Rendőrségi hírek:

rendőrség logoORFK Kommunikációs Szolgálat
www.police.hu


Köszönöm családomnak, barátaimnak és munkatársaimnak a támogatást és az együttműködést!

Külön köszönöm H. Szabó Sándornak (1953-2017) az éveken át tartó támogatását és a felejthetetlen fotókat!

Emlékét örökre megőrzöm!

 

(Ezt a cikket 5296 alkalommal tekintették meg.)