Alkatrészgyártók hírei Flotta Hírek Logisztika Szerviz

Szerződés a Goodyear FleetFirst és a Groupe CAT logisztikai csoport között

Transzeurópai tehergépkocsi-abroncsmenedzsment szolgáltatást kötött a vezető európai logisztikai csoport számára

A Goodyear FleetFirst tehergépkocsi abroncsmenedzsment programjának legújabb ügyfele a Groupe CAT európai gépjármű-logisztikai vállalat. A legújabb FleetFirst szerződés gépjármű-szállítási szolgáltatásokkal indul, a későbbiekben pedig a szolgáltatások köre lefedi majd a CAT árulogisztikai részlegének műveleteit is.

VOLVO TRUCKS GROUPE CAT QUINCIEUX

A Groupe CAT a legújabb jelentős flotta, amely a Goodyear professzionális tehergépkocsi-abroncsmenedzsmentjéhez csatlakozik, mely kiváló minőségű termékeket, célzott szolgáltatásokat és innovatív megoldásokat nyújt. A franciaországi Boulogne Billancourt-i központú globális vállalat járművekkel és árukkal kapcsolatos logisztikai szolgáltatásokra specializálódott. Az 1200 járművet és pótkocsit üzemeltető CAT Groupe 2014-ben 1024 millió eurós forgalmat bonyolított le több mint 3,6 millió jármű és 707 000 tonna pótalkatrész kiszállításával. A Goodyearrel kötött FleetFirst szerződés kezdeti szakasza a CAT fő európai leányvállalatainak gépjármű-szállítási műveleteire terjed ki az Egyesült Királyságtól egészen Romániáig, illetve Litvániától Portugáliáig, később pedig a Goodyear fogja menedzselni és szervizelni a francia flotta áruszállítási műveletei során használt járműveket is.

„Azért választottuk a Goodyeart, mert kiemelkedő teljes tulajdonlási költségeket tesz lehetővé, mely hozzájárul versenyképességünk növeléshez, továbbá páneurópai szervizhálózatával biztosítja flottánk mobilitását” – mondta Patrice Grosset a Groupe CAT flottaigazgatója. „Ez az együttműködés lehetővé teszi a CAT számára, hogy európai piacain az ügyfelek számára a legjobb szolgáltatási szinten nyújtsa” – tette hozzá.

Ami a termékeket illeti, a Groupe CAT járműveit Goodyear és Dunlop prémium tehergépkocsi-abroncsokkal szerelik fel (pl. nagy futásteljesítményű KMAX, valamint üzemanyag-hatékony FUELMAX abroncs-termékcsaláddal). A termékek kiváló teljesítménye mellett a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálat, a nagy páneurópai TruckForce szervizhálózat és a FleetOnlineSolutions, valamint az internetalapú abroncsmenedzsment azok a kulcsfontosságú elemek a CAT számára, amelyek alapján a Goodyear FleetFirst tehergépkocsi abroncsmenedzsment programot választotta.

„Filozófiánk középpontjában a kiváló minőségű termékek, a célzott szolgáltatások és az innovatív megoldások állnak a FleetFirst-koncepció szerves részeként – ez az, ami meggyőzte a Groupe CAT-et, amely mostanáig nem rendelkezett központosított abroncsmenedzsmenttel, az általunk kínált csomag előnyei azonban egyértelműen kiderültek számukra” – mondta Jan-Piet Huylebroeck a Goodyear EMEA régiójának értékesítési igazgatója. „A Goodyear FleetOnlineSolutions által nyújtott központi számlázáson és jelentési rendszeren alapuló képessége a közös abroncsmenedzsment-eljárások kidolgozására meggyőzte a CAT-et, hogy a Goodyear a legjobb választás a partnerségre” – tette hozzá.

Ami az abroncsmenedzsmentet illeti, a Goodyear FleetOnlineSolutions kulcsfontosságú elem a CAT számára. Az internetalapú abroncsmenedzsment-program a CAT, a Goodyear és az összes szolgáltató számára hozzáférhető. A rendszer biztosítja az abroncsokra vonatkozó, megegyezés szerinti eljárások részleteit és a CAT flottát szolgáló több mint 2000 páneurópai TruckForce partner egyes járműveinek adatait. Ezáltal csökkenthető az állásidő és a papírmunka. Továbbá a FleetOnlineSolutions központilag számol be az abroncsok teljesítményéről és a kapcsolódó költségekről. Az országúti segélyszolgálatot szükség szerint a 24 órás ServiceLine nemzetközi, éjjel-nappal működő segélyszolgálat fogja biztosítani.


A Goodyear

A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója. A vállalat mintegy 67 000 embert foglalkoztat a világon, a termékeit pedig 22 ország 50 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

A Goodyear Dunlop Europe haszongépjárművekre, helyi és távolsági autóbuszokra gyártott gumiabroncs-típuscsaládja több mint 400 különböző terméket tartalmaz több mint 55 méretben. A világ számos vezető haszongépjármű-gyártója, köztük a DAF, az Iveco, a MAN, a Mercedes-Benz, a Renault Trucks, a Scania és a Volvo is Goodyear gumiabroncsokat szerel alapfelszerelésként járműveire. A Goodyear az összes nagy pótkocsigyártónak is szállít gumiabroncsokat. A TruckForce szervizhálózatot, a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálatot, a Mobilityt és a FleetOnlineSolutions internetes menedzsmentrendszert, valamint a Goodyear Retread Technologiest magába foglaló Fleet First szolgáltatásával a Goodyear kínálja az iparág legátfogóbb, célorientált szolgáltatásait.

A Goodyearrel és termékeivel kapcsolatos további információkért keresse fel a www.goodyear.com weboldalt.


A GROUPE CAT

A több mint egymilliárd eurós árbevételű, 4000 embert foglalkoztató Groupe CAT jelenleg Európa egyik vezető független gépjárműszállító és logisztikai vállalata. A vállalat elsősorban járművek szállításával és az ahhoz kapcsolódó hozzáadott értékű szolgáltatásokkal, valamint pótalkatrészek, ipari alkatrészek és motorkerékpárok logisztikájával foglalkozik. A 2014-es év során a Groupe CAT több mint 3,6 millió új járművet és több mint 707 000 tonna autóipari alkatrészt és pótalkatrészt szállított ki. A terület szakértőjeként a CAT gondoskodik arról, hogy Ön mindent megkapjon, amire logisztika szempontjából szüksége van. Járműveit, illetve azok alkatrészeit az Ön által szabott határidőn belül a világ bármely részére kiszállítjuk a lehető legolcsóbban, méghozzá úgy, ahogy senki más. További információért keresse fel a www.groupecat.com weboldalt.

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 137 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .