Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Vádemelési javaslat egy szolnoki halálos közúti közlekedési baleset ügyében

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást R. Sándor szolnoki lakos ellen.

Forrás: Police.hu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2014. október 31-én 8 óra körüli időben Szolnok város belterületén, a Tószegi úton, a 402-es számú út 1. kilométer-szelvényében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves szolnoki férfi egy vontatóból és egy hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedett Szolnokon egy szervizúton, ahonnan jobbra, a Tószegi útra akart fordulni. A kereszteződéshez érve nem vette figyelembe az elsőbbségadást szabályozó jelzőtáblát, kikanyarodott és elütötte a védett úton közlekedő kerékpárost. Az 56 éves kerékpáros hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a gépjármű vezetőjét gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozóhatóság a büntetőeljárást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Police.hu
.

(Ezt a cikket 481 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!