Hírek Külföld Logisztika

Arculatváltás az Osztrák Posta horvát leányvállalatánál

Logót cserélt az Osztrák Posta horvát leányvállalata, az Overseas Express is, így bő egy hónappal azután, hogy mi bevezettük új megjelenésünket, tovább egységesedett a régión belül a cégcsoporthoz tartozó vállalatok arculata. A horvátok hozzánk hasonlóan egy ügyfélpartival nyitották meg az új időszakot április 8-án.

Az Overseas Express idén ünnepelte 20. születésnapját, így ez az apropó is jó lehetőséget kínált arra, hogy a cég vendégül lássa partnereit és megismertesse velük új arculatát.

Így most már a közép-kelet-európai régióban a szlovákok, a horvátok és a magyarok is hasonlóan jelennek meg – szürke-narancssárgára színeződött a térkép, ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja. A térkép tovább egységesedik majd, hiszen az arculatváltási folyamathoz csatlakozik majd a szerbiai, boszniai-hercegovinai és a montenegrói leányvállalat is a következő évben. Az arculatváltásnál minden tagország megtarthatja a saját cégnevét, csak az egyéb arculati elemeket kell átemelniük, mint például a logót, használt színeket, vagy az előírt betűtípust.

CEE régió

Néhány szó az Overseas Expresszről

Az 1995-ben alapított Overseas Express elnevezésű vállalat 2006-tól kezdődően piacvezető szerepet tölt be Horvátországban. A társaság csomagküldő és raklapszállítási szolgáltatásokat nyújt Horvátország-szerte, más EU országokban pedig az Eurodis cégen keresztül végez hasonló jellegű tevékenységet. Emellett a UPS horvátországi hivatalos szerződéses partnerének számít, 2009-től pedig a világ több, mint 200 országában jelen van.

Az Overseas vállalat 2003-ban vált az Osztrák Posta Csoport tagjává. Az Overseas Express azóta számos, a piac egészére kiható újítást bevezetett, többek között: internetes szállítási szolgáltatások, szállítmányok valós idejű nyomon követése, SMS-ben és e-mailben történő értesítés, csomagok nyomon követése, szállításhoz kapcsolódó interfész, csomagok és levelek átalánydíjas kézbesítése.

Forrás: trans-o-flex Hungary
.

(Ezt a cikket 159 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .