Hírek Kiállítások Külföld Márkahírek Renault Rendezvények

A RENAULT TRUCKS ÉPÍTŐIPARI JÁRMŰCSALÁDJAINAK ÚJDONSÁGAI AZ INTERMAT KIÁLLÍTÁSON

A Renault Trucks a Paris-Nord Villepinte központban 2015. április 20. és 25. között megrendezésre kerülő Intermat kiállításon mutatja be építőipari járműcsaládjainak újdonságait. A Renault Trucks standján (6. csarnok, C sor, 083. sz. stand) mutatkozik be a Renault Trucks C XLOAD betonkeverő, a C 8×4 Tridem és a K Xtrem modell.

renault_trucks_c_x_loaded_newspage-slide1_875x447px_fr_1_2A Renault Trucks a C és K sorozatú építőipari járművek széles választékát mutatja be az építőipari berendezések és módszerek nemzetközi szakmai vásárán, az Intermat kiállításon, 2015. április 20. és 25. között a Paris-Nord Villepinte központban. A Renault Trucks ügyfelei megismerkedhetnek a Renault Trucks C és K sorozatú gépek új konfigurációival és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatási ajánlatokkal. A sokféle rendelkezésre álló változatnak és a két járműcsalád közti moduláris kompatibilitásnak köszönhetően a Renault Trucks az üzemeltetési költségeket csökkentő, robusztus szállítási megoldásokat kínál az építőipar legkülönbözőbb ágazataiban dolgozó szakembereknek.

A Renault Trucks standján megtekinthető lesz a C 8×4 XLOAD (betonkeverő felépítménnyel). A C XLOAD modell tervezői különös figyelmet fordítottak a jármű saját tömegének csökkentésére, hogy a vállalkozók több betont szállíthassanak fordulónként, és ezáltal növelhessék termelékenységüket és nyereségességüket.

A Renault Trucks a C 8×4*4 Tridem modellt is kiállítja. Negyedik kormányzott tengelyének köszönhetően a jármű fordulási sugara 90 cm-rel csökkent, ami lényegesen jobb manőverezhetőséget biztosít. A modell olyan felépítményekhez is ajánlott, amelyeknél a terhelés a jármű hátulja felé tolódik el – például darus platóhoz, leszerelhető billencshez, emelőkarhoz vagy ipari porszívóhoz.

renault_trucks_c_optitrack_euro_6_3

Az ügyfelek megismerkedhetnek a kőbányákban végzett munkákra szánt, megerősített alvázzal és az új, robotizált Optidriver Xtrem sebességváltóval rendelkező K 8×4 Xtrem modellel, melynek mechanikus elemeit az ilyen típusú, nagy igénybevételt jelentő használatnak megfelelően megerősítették. A K Xtrem a közúti használatra jóváhagyott, 24 colos gumiabroncsokkal van felszerelve. Ez a megoldás, melyet elsőként a Renault Trucks alkalmazott Európában a szériagyártású teherautókon, a megnövelt hasmagasságnak, valamint a nagyobb első és hátsó terepszögnek köszönhetően tovább növeli a K modellek terhelhetőségét és kapaszkodóképességét.

Ezenkívül a Renault Trucks C 6×4 OptiTrack is megtekinthető lesz a standon. Az OptiTrack az első kerékagyakban elhelyezett két hidraulikus motor révén képes ideiglenesen növelni a vonóerőt. Ez a rendszer úgy nyújt igény szerinti, ideiglenes összkerékhajtást, hogy közben túllépi a „klasszikus” összkerékhajtású járművek korlátjait üzemanyag-fogyasztás, rakodási magasság, karbantartási költség és raksúly tekintetében.

Az Intermat kiállításon megtekinthető lesz a C Cab 2,3 m 6×4 modell is, mely az olyan fuvarozók igényeinek megfelelően épült, akik városi és agglomerációs környezetben fordulónként több helyre is szállítanak. A jármű szériában Optidriver robotizált sebességváltóval van felszerelve. A fülke csökkentett magasságának és szélességének köszönhetően a jármű remekül manőverezhető, és a vezető számára a többszöri be- és kiszállás kevésbé megterhelő.

renault_trucks_c_optitrack_euro_6_2

Az új járműcsalád 2013–2014-es európai bevezetése után a Renault Trucks a Közel-Keleten és Afrikában is piacra dobta új teherautóit, és ezzel megerősítette globális jelenlétét. A Renault Trucks az Intermat kiállításon egy 6×4-es nyerges vontatós konfigurációban is bemutatja egyik K modelljét.

A Renault Trucks 2015. április 20. és 25. között, az Intermat kiállításon mutatja be járműveit (6. csarnok, C sor, 083. sz. stand).

Az ügyfelek felépítményező partnereink standjain is megtalálják a C és K építőipari járműcsalád tagjait.

Forrás: Renault Truck
.

(Ezt a cikket 186 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .