Busz hírek Hírek Kiállítások Konferenciák Rendezvények Szervezetek hírei

BUSEXPO 2015 kiállítás és konferencia április 22-én

2013-ban a hagyományteremtés szellemében indította útjára a NiT Hungary, a BUSEXPO szakkiállítást, az autóbuszgyártás- és forgalmazás legnagyobb éves hazai seregszemléjét.

busexpo-nitwebre-600pxImmáron a harmadik kiállításra készülve, azok a kérdések, melyek rendezvényünk alapjául szolgáltak, ma sem veszítettek aktualitásukból. A lehetőségek továbbra is nyitottak minden gyártó és forgalmazó előtt, hiszen lendületet vett a személyszállítási közszolgáltatások modernizációja és egyre közelebb kerülünk a2016-os teljes piaci liberalizációhoz.

25 év szakmai tapasztalatával rendelkező fuvarozói szakmai érdekképviselet NiT Hungary főszervezőként–2015-ben is találkozóra hívja az autóbuszos alágazatban, a buszgyártásban, a jármű- és alkatrész-forgalmazásban tevékenykedő vállalatokat, vállalkozásokat.

BUSEXPO 2015 szakkiállításunkat abban a reményben rendezzük, hogy 2014-es sikerünkre alapozva – ez alkalommal Önöket is kiállítóként üdvözölhetjük.

A BUSEXPO 2015 és a vele egy helyszínen rendezett hazai autóbuszos szakmatársadalmi esemény, a XXI. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia jelentőségét emeli, hogy ez alkalommal is szakmai támogatásáról biztosította a rendezvényt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A szervezés során számíthatunk a közszolgáltatásban érintett, állami tulajdonú nagyvállalatokat tömörítő gazdasági társaság és a közlekedéstudomány területének legrangosabb intézménye együttműködésére is.

A BUSEXPO 2015 kiállítás és konferencia

kiemelt szakmai partner: drivingcamp Hungary

szakmai partner: a VOLÁN Egyesülés,

szakmai támogatója : a Közlekedéstudományi Intézet Non- profit Kft.

BUSEXPO 2015 természetesen nyitott kapukkal vár minden kiállítót, és a szakma iránt érdeklődő, a változásokra, fejlesztésekre és a technikai, technológiai újdonságokra nyitott látogatót, legyen az a közszolgáltatásban, vagy a magánfuvarozásban érdekelt, hivatásának élő szakember, vagy egyszerű autóbusz-rajongó.

Időpont: 2015. április 22.

Helyszín: drivingcamp Hungary, Zsámbék

www.busexpo.hu

Amit nyújtani tudunk:

Magas szakmai színvonal és kiállítói környezet!

Több mint 3500 m2-es kiállítási terület – Európa legkorszerűbb vezetéstechnikai tanpályáján,

a drivingcamp Hungary területén

Járműbemutatási és kipróbálási lehetőség

A rendezvény marketing kommunikációja
(www.busexpo.hu, www.facebook.com/busexpo)

Ajánlatunk kiállítóknak:

Kültéri és beltéri bemutatkozási lehetőség

Részvétel a XXI. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencián (térítés ellenében)

Találkozás a szakma prominens személyeivel

Ingyenes parkolási lehetőség, őrzéssel

NiT  Hungary
HU- 1108 Budapest, Újhegyi út 3/a-5.
Mail: 1476. Budapest, 100 Pf.: 63.

www.nit.hu

(Ezt a cikket 376 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .