Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei Hírek

A Goodyear újabb kilenc méretben teszi elérhetővé a KMAX és a FUELMAX teherabroncsait

A microchipes pótkocsi- és a nagy terhelésű kormányzott abroncsok kínálata is bővül

A Goodyear kilenc új méretű abroncsot vezet be a legújabb KMAX és FUELMAX tehergépkocsi-abroncs termékskála keretén belül. Ebből négy a magas futásteljesítményű KMAX, míg további öt az üzemanyag-hatékony FUELMAX termékcsaládon belül található meg.

PR-Goodyear_Extends_TreadMAX_FUELMAX_KMAX

Az új méretű, üzemanyag-takarékos Goodyear FUELMAX abroncsok szeptember elejétől kaphatók. Megtalálhatók közöttük a 295/80R22.5 HL és 315/60R22.5 HL méretű FUELMAX S nagy terhelésű (HL) abroncsok, melyek Euro 6-os vontatókat üzemeltető flották számára bizonyulnak ideális választásának. Az alacsony gördülő ellenállású új FUELMAX tehergépkocsi-abroncsok további részét a 295/80R22.5 és 315/60R22.5 méretű FUELMAX D húzóabroncsok, valamint a 385/55R22.5 méretű FUELMAX T pótkocsiabroncsok teszik ki.

A termékcsoportok további bővítése rátapint a Goodyear FUELMAX termékcsaládjában rejlő jelentős üzemanyag-hatékonysági lehetőségekre. A 385/55R22.5 méretű FUELMAX T pótkocsiabroncs a harmadik olyan tagja a Goodyear üzemanyag-hatékony abroncsokat tartalmazó termékskálájának, amely gazdaságos üzemanyag-fogyasztás tekintetében a legmagasabb „A” szintű uniós abroncscímke-besorolást nyerte el. Ez, valamint az üzemanyag-hatékonyság tekintetében B kategóriába sorolt két új FUELMAX S kormányzott abroncs teszi lehetővé azt az üzemanyag-megtakarítási lehetőséget, amelyet a FUELMAX abroncsok kínálnak az egyes flották számára.

A Goodyear új méretű KMAX abroncsai szintén szeptembertől válnak elérhetővé. Megtalálható közöttük két KMAX S kormányzott abroncs; az egyikük 385/65R22.5, a másik pedig 315/60R22.5 HL méretben, melyek azon üzemeltetők igényeit hivatottak kielégíteni, akik számára fontos az első tengely nagyobb terhelhetősége. A 315/60R22.5 méretű KMAX D húzóabroncs szintén egy új tag a termékcsaládban. A 435/50R19.5 méretű új KMAX T abroncs a nagyméretű, 3 méteres belmagasságú megatrailer pótkocsikon használható. Ez az abroncs egy beépített microchipen keresztül RFID azonosítást biztosít, melynek segítségével egy kézi leolvasóval lehet beazonosítani az abroncsot. Ez gyorsítja és pontosabbá teszi a karbantartási munkákat, valamint lopásvédelmet is biztosít. A KMAX T 435/50R19.5 egyes országokban már néhány hónapja kapható.

goodyear-uj-kmax-fuelmax-meretek-2014A Goodyearről
A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója. A Goodyear mintegy 69 000 ezer embert foglalkoztat a világon, termékeit pedig 22 ország 50 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

A Goodyear Dunlop Europe haszongépjárművekre, helyi és távolsági autóbuszokra gyártott gumiabroncs-típuscsaládja több mint 400 különböző terméket tartalmaz, több mint 55 méretben. A világ számos vezető haszongépjármű-gyártója, köztük a DAF, az Iveco, a MAN, a Mercedes-Benz, a Renault Trucks, a Scania és a Volvo is Goodyear gumiabroncsokat szerel alapfelszerelésként járműveire. A Goodyear az összes nagy pótkocsigyártónak is szállít gumiabroncsokat.

A TruckForce szervizhálózatot, a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálatot, a Mobilityt és a FleetOnlineSolutions internetes menedzsment-rendszert, valamint a Goodyear Retread Technologiest magába foglaló Fleet First szolgáltatásával a Goodyear kínálja az iparág egyik legátfogóbb, célorientált szolgáltatását.

A Goodyearrel és termékeivel kapcsolatos további információkért keresse fel a honlapunkat: www.goodyear.com.

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 172 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .