A Volkswagen Haszonjárművek márka megállapodást kötött az egyik legnagyobb várakozással várt produkcióval, így az „The Expendables 3” sztárjai Cannes-ban Volkswagen Multivan-ekkel jelentek meg. A szereposztás az akciófilmek hőseiről szóló „Ki kicsoda?” vetélkedőre emlékeztetett: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham, Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford. Ők mindannyian szerepelnek az „The Expendables 3” című filmben, amelynek a bemutatója augusztus 15-én lesz az amerikai mozikban. Mindegyik színész eljött Cannes-ba annak érdekében, hogy a filmet a filmfesztivál során népszerűsítse. Ennek az „utazásnak” ugyancsak része volt az a 20 fekete Volkswagen Multivan Highline, amelyek a hét minden napján, napi 24 órában állnak a stáb rendelkezésére.

A legerősebb hollywoodi férfiak találkozóján azonban nem csupán a Multivan gépkocsik voltak jelen, hanem az Amarok is, a Volkswagen  Haszonjárművek legújabb pick-up járműve. A német színész, Ralf Möller ugyancsak eljött Franciaországba, a Volkswagen Csoport  celeb nagyköveti minőségében. „Az Amarok valóban nagyon pompás kocsi, és ezt meg kell mutatnom Arninak (Schwarzeneggernek)”- mondta Möller, majd szándékát azonnal meg is valósította, amint azt el is várhatjuk egy igazi „Gladiátor”-tól!

A fényképezés során az Amarok Canyon maga is sztárrá vált: a jármű Harrison Ford, a CIA ügynököt játszó színész szolgálati gépkocsijaként szerepelt, és igazán nagy érdeklődés kísérte. Cikkünk megírásának idején még nem történt bejelentés arról, hogy a rendező, Patrick Hughes vajon felfedezte-e a hannoveri terepjáró színészi tehetségét? „Gyors egymás után követik egymást a találkozóink: fényképezési szeánsz, sajtóértekezlet, fogadások”- mondja Jonathan Younger, az amerikai Millenium Films produkciós cég kreatív igazgatója.

„Az ilyen helyzetben az a legfontosabb dolog, hogy a programot percre pontosan megtervezzük, és ez tökéletesen meg is valósuljon.  A gépkocsipark szolgáltatása, és különösen a gépkocsik, illetve azok megbízhatósága mindebben az egyik legfontosabb elem. Valóban el vagyunk ragadtatva attól, hogy a Volkswagen Haszonjárművekben e feladathoz a lehető legjobb partnerre leltünk!” ” Az erős férfiak és az erős autók összetartoznak, és éppen ezért boldogok vagyunk, hogy támogatást nyújthatunk e hollywoodi eseményhez”- tette hozzá Ramsis Moussa, a  Volkswagen Haszonjárművek marketing igazgatója.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 202 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?