Volvo FH és FH16 speciálisan kialakított kivitelben a Volvo Ocean Race-re

Október 4-én kezdetét veszi a világ legkeményebb vitorlásversenye- a Volvo Ocean Race. Indulás előtt, a Volvo Trucks bemutatja a Volvo FH-t és FH16-ot egy speciálisan kialakított kivitelben, melyet ez a verseny ihletett.

volvo_DSC0855
Volvo Ocean Race Special Edition

„Ezek exkluzív járművek magas ‘wow’ faktorral készülnek azon fuvarozóknak, akik különösen büszkék a járműveikre, és akik szeretnének azonosulni a Volvo Ocean Race versennyel. Integráltuk a dinamikus hullám mintát a Volvo Ocean Race-ből a jármű eredeti dizájnjába, hogy egy erős és harmonikus hatást váltsunk ki, „mondta Nigel Atterbury, a Volvo Trucks dizájnere.

Volvo Ocean Race Special Edition
Volvo Ocean Race Special Edition

A Volvo Ocean Race Special Edition Volvo FH-t és Volvo FH16-ot a „A csobbanás” – a speciális Volvo Ocean Race grafika – a fülke oldalain valamint a Volvo Ocean Race Globetrotter jelzés, a Volvo Ocean Race emblémák kívül és belül, és a speciális dizájnnal készült szőnyegek jellemzik. Két speciálisan kiválasztott fülkeszínből lehet választani: a „Sötét Lovag” gyöngyház mélykék, és „Millennium” fehér ezüstmetál.

A Volvo Ocean Race Special Edition 2014 tavaszától rendelhető.

Volvo Ocean Race emblémák kívül és belül
Volvo Ocean Race emblémák kívül és belül

Tények:
Volvo Ocean Race Special Edition

Volvo FH és Volvo FH16 minden fülke verzióban.

2 metál színben: „Sötét Lovag” gyöngyház vagy Millennium Ezüst metál.

Volvo Ocean Race Globetrotter felirat.

Volvo Ocean Race fülke grafika – „A csobbanás”.

Volvo Ocean Race emblémák kívül és belül.

Volvo Ocean Race szőnyegek (FH16 szőnyegek a modell nevével is el vannak látva)

„Ezek exkluzív járművek magas 'wow' faktorral készülnek azon fuvarozóknak, akik különösen büszkék a járműveikre, és akik szeretnének azonosulni a Volvo Ocean Race versennyel
„Ezek exkluzív járművek magas ‘wow’ faktorral készülnek azon fuvarozóknak, akik különösen büszkék a járműveikre, és akik szeretnének azonosulni a Volvo Ocean Race versennyel.

A Volvo Ocean Race-ről

A Volvo Ocean Race a világ legkeményebb vitorlásversenye, és immáron a huszadik alkalommal rendezik meg. A verseny 2014. október 4-én indul Alicante-ből (Spanyolország), és 2015. június 27-én ér véget Göteborgban (Svédország).

A következő állomások vannak: Fokváros (Afrika), Abu Dhabi (Egyesült Arab Emirátus), Sanya (Kína), Auckland (Új-Zéland), Itajaí (Brazília), Newport (Egyesült Államok), Lisszabon (Portugália), Lorient (Franciaország) és Hága (Hollandia). A teljes táv 38,729 tengeri mérföld. A Volvo Ocean Race a Volvo Csoport (melynek része a Volvo Trucks) és a Volvo Cars tulajdonában van.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 513 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?