Hírek Szervezetek hírei Üzemanyag

MKFE: Gázolaj tolvajok az M3-ason

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének egyik tagja óvatosságra inti a fuvarozótársakat (pontosabban azok gépkocsivezetőit), miután 2013 márciusában és áprilisában a vállalkozásnak három kamionját csapolták meg ismeretlen tettesek az M3-as autópályán.

M3-autopalya-tablaA sajóládi székhelyű cég vezetője arról számolt be: mindhárom lopás a sztráda Budapest felé vezető oldalán történt; egy eset a bagi pihenőnél, másik kettő pedig a nagyrédei üzemanyagkútnál. A tolvajok összesen 1.300 liter gázolajat fejtettek le. Tagunknak köszönjük a figyelmeztetést.

Noha szinte minden hónapban akad néhány ilyen eset, legutoljára 2012 elején írtunk részletesebben hasonló bűncselekményről, mely Kelet-Magyarországon történt. Akkor a magyar-ukrán határ mentén a rendőrök el is fogták azt a két tuzséri férfit, akik az azt megelőző fél évben rendszeresen csapolták az ott várakozó kamionok üzemanyagtartályait.” – olvasható az egyesület honlapján.

Forrás: www.mkfe.hu – A SZOLGÁLTATÓ ÉRDEKVÉDELEM
.

(Ezt a cikket 369 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .