Balesetek Hírek Külföld

Húsz diák zuhant ki a bulikamionból

Csaknem 20 diák zuhant az úttestre egy bulikamion platójáról Székelyudvarhelyen.

A kamionnal a székelyudvarhelyi fiatalok a helyi diáknapok városjáró túrájára indultak, mikor az egyik kanyarban eltört a korlát.

A kamion fedélzetén több mint 50 diák táncolt; a jármű egy kereszteződésben fordult volna meg, amikor az egyik fakorlát eltörött, és csaknem 20 diák zuhant ki az úttestre.

Tíz diákot a város sürgősségi osztályára szállítottak be, közülük két fiatalt agyrázkódás, valamint gerinczúzódás gyanújával.

A baleset közvetlen oka minden valószínűség szerint az, hogy a sofőr túl hirtelen vette a kanyart, ezért a fiatalok a mellvédnek szorultak, ami nem bírta a terhelést – mondta a Duna Híradónak Nica Nicolae, a Hargita megyei rendőrség helyettes kapitánya.

A felvonulást a közlekedési rendőrség nem engedélyezte, ezért bűnügyi eljárás indul az ügyben – közölte az alparancsnok.

Romániában a székelyudvarhelyi diáknapoknak az elmúlt 20 évben mindig része volt a party-kamion parádé, azonban hasonló eset még sohasem történt.

Videó a Hirado.hu weboldalon >>

Forrás: Hirado.hu
.

(Ezt a cikket 197 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!