Hírek Külföld Márkahírek Renault

35 « EXTRÉM HIDEGTŰRŐ » KERAX AZ OROSZ ÚTKARBANTARTÓKNAK

Az orosz Rosdorstroy vállalat 35 « extrém hidegtűrő » Renault Kerax járművel bővíti az útjavításokhoz és az úttakarításokhoz szükséges gépparkját. A Kerax, amelyet mostanáig az orosz építkezéseken és bányamunkákban használtak fel, mostantól a kemény éghalati viszonyairól híres Szentpétervár környékének jeges, hóval borított útszakaszain is munkába áll.

Kiemelkedő terhelési kapacitásának, a kategória legjobb hasmagasságának és remek vonóerejének köszönhetően a Kerax kiváló hírnévre tett szert Oroszországban. 2009-ben elnyerte a « legjobb ipari teherautó » díjat, 2010-ben pedig az « Év teherautójává » választották. A Kerax most egy újabb orosz nagyvállalat tetszését nyerte el. Idén ősszel ugyanis a Renault Trucks Vostok 35 darab 6X4-es Kerax teherautót adott át a Szentpétervár környéki utak javítására, karbantartására és takarítására specializálódott Rosdorstroy vállalatnak. Jelenleg a vállalat mintegy száz teherautóból álló járműparkjának több mint egyharmadát a Keraxok teszik ki.

A 380 lóerős DXi11 motorral felszerelt és 34 tonna össztömegű járműveket a szentpétervári és Szentpétervár-környéki rendkívül kemény téli körülmények közötti munkavégzésre szánják, ezért a feladat elvégzéséhez szükséges, speciális « extrém hidegtűrő » felszereléssel látták el őket. Ez magába foglalja az indítást megkönnyítő motorolaj fűtőt; az akár mínusz 40 foknak is ellenálló speciális hűtőfolyadékokat; az üzemanyag-előmelegítőt, valamint a fülke állóhelyi fűtését, amely maximális biztonságot és kényelmet nyújt a sofőrnek. Ezeket a Kerax járműveket hóeltakarító eszközökkel, valamint az utak jégtelenítésére szolgáló jégmentesítőkkel is felszerelik.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 318 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock