TextProf – Professzionális SMS kezelő rendszer és Kommunikációs segédeszköz

A TextProf a TextProf International Inc. cég által létrehozott szoftvertermék, amely Professzionális SMS kezelő rendszerből és Kommunikációs segédeszközből áll.

Hatékonyság és minőség a mobileszközén

A TextProf a TextProf International Inc. cég által létrehozott szoftvertermék, amely Professzionális SMS kezelő rendszerből és Kommunikációs segédeszközből áll. A szoftver SMS kezelő rendszere és Kommunikációs segédeszköze külön-külön és együtt is használható.

A terméket azzal a céllal hozták létre, hogy a mobileszközökön történő kommunikációt hatékonyabbá és nyelvileg a lehető legpontosabbá tegyék, ezáltal növelve a felhasználói élményt.

A TextProf rendszer szabadalmazott technológiánkon alapul. Az eddigi mobilkommunikációs rendszerektől az alábbi egyedi funkciók különböztetik meg:

Hosszabb, nyelvileg pontosabb, hatékonyabb SMS küldése:

A TextProf rendszer SMS kezelő része a jelenleg rendelkezésre álló SMS szabványoknál (Unicode szabvány és GSM 03.38 szabvány) jóval hatékonyabb: az új TextProf technológia segítségével egy SMS-ben akár háromszor hosszabb üzenetet is el tud küldeni, 31 nyelven, karakterhelyesen (a megfelelő ékezetes betűket használva)!

Kiváló minőségű fordítás – Tökéletes, stúdióminőségű kimondás:

A TextProf rendszer Kommunikációs segédeszköz része a mindennapi élet során leggyakrabban használt mondatok, kifejezések kiváló minőségű fordítására, tökéletes, stúdióminőségű kimondására, valamint SMS-ben történő küldésére is alkalmas. A fordítás és szövegkimondás jelenleg 7 nyelven működik. Rendszerünk különlegessége, hogy bármely nyelv, bármely nyelvre történő azonnali fordítását és kimondását be tudja állítani, amely ezáltal ideális segítséget nyújthat külföldi utazásai során vagy akár idegen nyelvek tanulásában is.

Nem igényel Internet kapcsolatot:

A TextProf rendszer a meglévő mobilhálózatot használja. Létrehozásakor azokra a felhasználókra is gondoltunk, akik nem rendelkeznek Internet előfizetéssel vagy akik az Internet előfizetés mellett a meglévő mobileszköz szolgáltatásokat is használni kívánják.

Kommunikációs zavarral élő embertársaink segédeszköze:

A programban speciális témaköröket hoztak létre kommunikációs zavarral élő embertársaink számára, amelyek mondatait a felhasználó mobileszközének képernyőjén el lehet olvasni, továbbá a mondatokat a mobileszközzel ki is lehet mondatni. Egyrészt saját országukban, másrészt nemzetközi utazásaik során is megkönnyítheti, szabadabbá teheti életüket a TextProf rendszer.

További részletek a TextProf oldalán >>
.

(Ezt a cikket 313 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?