AETR Hírek Jogszabályok, rendeletek Tudnivalók

2011. december 4-től új jogszabály lép érvénybe, mely felfüggesztheti vagy visszavonhatja a vállalkozás tevékenységi engedélyét! És ez a vezetési és pihenőidők megszegéséért is lehetséges!

A vezetési és pihenőidők megszegéséért felfüggeszthetik vagy visszavonhatják a vállalkozás engedélyét!

  • A vezetési és pihenőidők megfelelő ismerete és betartása, ennek értelmezése és adaptálása bármilyen típusú vállalkozásra kiemelt fontosságú lesz.
  • Nem csak pénzbírság lesz kiszabható, mivel a “bírságrendelet” továbbra is érvényben van, hanem még a fuvarozói tevékenységedet is felfüggeszthetik vagy visszavonhatják!

Ami talán az egyik legkeményebb változás, az egy új kormányrendelet valószínűsíthető érvénybe léptetése lesz, mely a mai napig még csak tervezet, de 2011. december 4-től ez már elvileg egy életbe lépő kormányrendelet, ami tényleg több ponton is alapjaiban változtatja meg a fuvarozói tevékenység működtetésének, illetve fennmaradásának lehetőségét!

Tovább az AETR.hu teljes cikére >>

(Ezt a cikket 531 alkalommal tekintették meg.)

1 COMMENTS

  1. Olvassátok el az egész cikket a linkre kattintva.. Érdemes. Ezek a törvények, mint sokan tudják, nem vonatkoznak a nagy cégekre, hiszen akkora a gazdasági jelentőségük, hogy nem mernek hozzájuk szólni. Egyszerűen megfenyegetik a hatóságot, hogy kimennek, kivonulnak az országból, ezért inkább nem szólnak hozzájuk. Felmerül ezek után, hogy kinek érdeke a szabályok ilyen nagymértékű szigorítása. Csak nem…szerintem, de.

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .