Hírek Külföld Márkahírek Renault Rendezvények Találkozók

A RENAULT MAGNUM 20 ÉVES SIKERTÖRTÉNETE: MÁSODIK FEJEZET

A Magnum 20 éves sikertörténete köré szervezett ünnepségsorozat második fontos eseménye a Le Mans-i 24 órás kamionverseny. Az európai és a francia kupa közös bajnoki versenyével tovább folytatódik a Magnum ünneplése. A húsz éves sikertörténet és legenda főbb eseményeinek felidézésére retrospektív vándorkiállítás nyílik, aminek itt volt a kiinduló állomása. A versenyszezon utolsó, népszerű találkozójának háttéreseményeként gazdag, kihagyhatatlan rendezvénysorozat indul, ahol a kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes, egyszerre komoly és játékos, a családoknak és a Magnum-rajongó sofőröknek is vonzó ünnepségeken mindenki megtalálhatta a kedvére valót.

A találkozót október 8-án és 9-én, Le Mans-ban rendezték.

Akik lemaradtak a Magnum 20. születésnapjának ünnepléséről Magny-Cours-ban, azok a Magnum öt nemzedékét csodálhatták meg Le Mans-ban, október 8-án és 9-én. A Le Mans-i 24 órás kamionverseny „mellékeseményeként” bemutatták a legendás Magnumot, amely bejárta a híres Route 66 országutat, és mindemellett Magny Cours-ban csodálhatták meg a Magnum-szépségverseny díjnyertes, feldíszített teherautóit. Az egyik a gyártó Trófeáját, a másik a Közönségdíjat nyerte el. A futamokon nyolc jármű nyitotta meg a kamionfelvonulást.

Az ünnepségsorozat a Magny-Cours-ban megismert «Lépjen be Ön is a legendába!» elnevezésű verseny égisze alatt zajlott, amelyen feldekorált Magnumok tulajdonosai vehettek részt. A Francia Kupa kamionverseny utolsó futamán bemutatott retrospektív kiállítás sikere láttán a Renault Trucks úgy döntött, hogy kibővíti a bemutató területet, ahol megtekinthetők voltak a Magnum életének, fejlődésének legfontosabb állomásai is. A Nagydíj után a vándorkiállítás turnéra indult, hogy bejárja a franciaországi márkakereskedői hálózatot.

A Magny-Cours-i nyitóeseményen részt vett ötven sofőr egy «Lépjen be Ön is a legendába!» matricakészletet kapott. Ezzel is kifejezhetik a «Magnum közösséghez» tartozásukat és büszkeségüket, hogy ezt a teherautót vezethetik. A TruckDriver Club tagjai pedig együtt vacsorázhattak a Renault Trucks által ebben a szezonban szponzorált Team Aravi tagjaival.

Számos más eseményre is sor került a hétvégén. Volt pirotechnikai előadás, amelyen „felgyújtották” a Magnumokat, naponta többször volt látható a cheerleading bemutató, illetve internetről letöthető anyagokhoz (goodie) lehetett hozzájutni.

A „Magnum 20 éves sikertörténete” rendezvénysorozat a Solutrans szalonon folytatódik, amelyre 2011. november 29. és december 3. között keürl sor a Lyon Eurexpo kiállítási központban.

Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 324 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE