Egyéb Gazdaság Hírek Külföld Üzemanyag

A MOL átvette a TUS 19 benzinkútját Szlovéniában

A  MOL Slovenia, a MOL-csoport tagja, a pénzügyi tranzakció lezárását követően átvette a TUS Holding 19 benzinkútját Szlovéniában. A töltőállomások arculatváltását követően 19 MOL kúttal gyarapodik a csoport szlovéniai portfoliója.

Ezzel a lépéssel a MOL-csoport megduplázta benzinkútjainak számát Szlovéniában, és így – a jelenleg épülő kutakkal együtt – már összesen 37 töltőállomása van az országban.
Piry László a MOL-csoport Kiskereskedelem ügyvezető igazgatója elmondta: „Ez a lépés összhangban áll stratégiánkkal, melynek célja, hogy növeljük a MOL kiskereskedelmi hálózatát Közép-Kelet Európában.”

Valerija Glavač, MOL Slovenia ügyvezető igazgatója hozzátette: „Szlovéniában az elkövetkező években legalább 10 százalékos piaci részesedést szándékozunk elérni a kiskereskedelemben. Kiváló minőségű üzemanyaggal, szolgáltatással és termékekkel várjuk ügyfeleinket Szlovéniában is, akik a MOL-csoport 11 országában, 1600 benzinkútból álló töltőállomás-hálózatából származó előnyöket is élvezhetik.”

Forrás: MOL
.

(Ezt a cikket 222 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .