A TomTom készülékek már Iveco New Daily-ben is

A TomTom nemrég bejelentette, hogy a GO LIVE 1000 sorozaton alapuló, részben integrált navigációs rendszert szállít az Iveco jól bevált modelljének új generációja, a New Daily számára. A navigációs készülék a műszerfal tetején elhelyezett, egyedi bölcsőbe kerül majd.

Forrás: Iveco

A szokásos jellemzőket a TomTom HD Traffic rendszere egészíti ki, így a profi pilóták az útvonal 99,9%-át lefedő pontos és valós idejű forgalmi információknak köszönhetően a lehető leggyorsabb útvonalon juttathatják majd célba a rakományukat.

Az Iveco Daily típuscsaládból világszerte nem kevesebb, mint 2,5 millió darabot adtak el; az új generációt 2011 szeptemberében mutatták be. A Daily legutolsó, 2009-es modellfrissítése és az ECODAILY bemutatása óta eltelt két évben több mint 100 000 darab kelt el a modellcsalád tagjaiból.

− Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mi szállíthatjuk a navigációs berendezést az Iveco új zászlóshajójához, mert így még több tehergépjármű-vezető élvezheti úttörő szolgáltatásunk, a TomTom Live előnyeit – jelentette ki Giles Shrimpton, a TomTom Automotive ügyvezető igazgatója.

Az Ivecónak szállított GO LIVE 1000-es készülékek 2011 negyedik negyedévétől, az összes országban működő LIVE-szolgáltatással felvértezve kerülnek az Iveco-modellekbe.

A rendszer fő jellemzői:

– HD Traffic – valós idejű információkon és a csak a TomTomra jellemző dinamikus útvonaltervezés egyedi kombinációján alapuló szolgáltatás, mely az Európa különböző pontjain működő több mint 80 millió érzékelőtől kapja a valós idejű forgalmi adatokat. Az úthálózat 99,9%-át lefedő szolgáltatás több dugót jelez valós időben és gyakrabban is frissül, mint bármely más, hasonló rendszer.
– Naprakész, és a rögzített egységeken kívül a mobil berendezéseket is tartalmazó sebességmérőkamera-információk
– Közvetlenül a készülékben található SIM-kártyára kiküldött időjárás-előrejelzés, valamint helyi internetes keresés
– Az egyedi tervezésű bölcsőnek köszönhetően a készülék fizikailag is integrálódik a jármű műszerfalába, de el is távolítható onnan

TomTom.com

Forrás: NaviGyurci.hu
Fordítás: Zsolto
.

(Ezt a cikket 236 alkalommal tekintették meg.)