A PACCAR műszaki központot alapít Indiában

A PACCAR a technológiai megoldásokat nyújtó, piacvezető partnerével, a KPIT-tel az indiai Púnában megnyitotta új PACCAR műszaki központját, mely körülbelül 200 alkalmazottat foglalkoztat majd, és leginkább a globális termelést és másodpiaci tevékenységeket támogató mérnöki, információtechnológiai és alkatrészbeszerzéssel kapcsolatos tevékenységet végez.

“A PACCAR India Műszaki Központ kiválóan támogatja majd globális mérnöki és IT-szervezetünket, s lehetővé teszi az új PACCAR-termékek fejlesztésének felgyorsítását,” – mondta Todd Coulter, a PACCAR India ügyvezetője. “A PACCAR örömmel működik együtt a KPIT-tel, mivel ez a társaság a világszínvonalú információtechnológiai és termékfejlesztési támogatást nyújtó vállalatok éllovasa, s leginkább az autóipar számára kínál termékeket,” – tette hozzá Dan Sobic, a PACCAR alelnöke.

A PACCAR a kiváló minőségű DAF, Kenworth és Peterbilt márkaneveken ismert könnyű-, közepes- és nehézteher-szállító teherautók piacvezető tervezője és gyártója, s vevőinek legkiemelkedőbb kiszolgálója. A PACCAR fejlett dízelmotorokat is tervez és gyárt, fő tevékenységéhez kapcsolódóan pénzügyi szolgáltatásokat és információtechnológiai támogatást nyújt, valamint teherautó-alkatrészeket is értékesít. A PACCAR részvényeit a NASDAQ Global Select Market tőzsdén jegyzik, jelölése a PCAR. Weboldala a www.paccar.com.

A KPIT Cummins Infosystems Limited (jelölése a Bombay Stock Exchange tőzsdén (BSE): 532400; a National Stock Exchange of India tőzsdén (NSE): KPIT) megbízható, globálisan működő információtechnológiai tanácsadó és termékfejlesztő vállalat, mely leginkább gyártó vállalatokkal közösen (fő tevékenységi területek: autóipar, energia és közszolgáltatások, csúcstechnológiai és vertikálisan integrált iparvállalatok) fejleszt iparág-specifikus megoldásokat, melyek célja, hogy ügyfelei hatékony, integrált és innovatív társaságokká váljanak. A technológiai megoldásokban és szolgáltatásokban piacvezető KPIT Cummins jelenleg több mint 150 globális gyártó vállalattal, köztük OEM gyártókkal, félvezetőgyártókkal, első vonalbeli beszállítókkal működik együtt, segíti hatékony globalizálódásukat és azt, hogy komplex technológiai termékeik/rendszereik gyorsabban kerüljenek a globális piacra. Weboldala a www.kpitcummins.com .

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 296 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?