Az Apollo Tyres új méretválasztékkal bővíti az EnduRace RA 2″regionális szállítási” gumiabroncsok kínálatát

Az új EnduRace RA 2 méretek áprilisban lesznek elérhetőek Európa-szerte.

Forrás: Apollo Tyres - CONSTANS PR

Az Apollo Tyres új 295/80-as és 315/80-as méretválaszték bevezetésével bővíti a 22,5 colos felnikre szánt, új generációs EnduRace RA 2 „regionális szállítási” teherautó-abroncsok kínálatát. 

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

Az Európában kifejlesztett és gyártott, népszerű EnduRace RA 2 vékony, kompakt futófelületi kialakítású, széles érintkezési felülettel rendelkező gumiabroncs, amely egész évben fokozott tapadást, alacsony gördülési ellenállást és nagyfokú tartósságot biztosít, így vonzó választás a távolsági fuvarozók számára Európa-szerte. 

Mindkét új méret az Apollo Tyres „Invisible Groove technológiáját” alkalmazza, hogy teljes élettartamuk alatt magas szintű tapadást és vonóerőt biztosítson. Az oldalfalon dombornyomott „Three-Peak Mountain Snowflake” jelzéssel egész éves használatra is alkalmasak.

A fejlett futófelületi keverék magas szintű kopásállóságot biztosít, a tartósságot pedig tovább javítja az alacsony hiszterézisű anyagok használata a gumiabroncs szerkezetének nagy igénybevételnek kitett részein, amelyek ellensúlyozzák a terhelés alatti deformációt. 

A vállalat első generációs EnduRace RA regionális közlekedési gumiabroncsához képest az EnduRace RA 2 10%-kal csökkenti a gördülési ellenállást és 1 dB-lel alacsonyabb átlagos útzajt biztosít, valamint 10%-kal javítja a tapadást. Az új gumiabroncs mindössze 72 dB útzajt bocsát ki, és nedves tapadás tekintetében B minősítést kapott. 

Az Apollo Tyres 2023 szeptemberében dobta piacra az EnduRace RA termékcsalád második generációját, az eredeti 2021-es sikerét követően. A házon belüli, legkorszerűbb virtuális prototípusgyártás alkalmazása optimalizálta a teherautó- és busz-, radiál (TBR) termékek bővülő portfóliójának fejlesztési ciklusát.

Yves Pouliquen, az Apollo Tyres Europe értékesítési és marketing csoportvezetője elmondta: „Az EnduRace három évvel ezelőtti bevezetése óta hihetetlenül sikeres termékcsalád számunkra. Azóta arra összpontosítottuk erőfeszítéseinket, hogy a gumiabroncs minden aspektusát fejlesszük, hogy megfeleljen ügyfeleink változó igényeinek. A két új méret kiterjeszti hatókörünket ebben a rendkívül versenyképes abroncsszegmensben, és támogatja a szélesebb TBR szegmensre vonatkozó ambiciózus növekedési stratégiánkat.”

Az új EnduRace RA 2 méretek áprilisban lesznek elérhetőek Európa-szerte. A termékcsaláddal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra https://www.vredestein.hu/

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

(Ezt a cikket 18 alkalommal tekintették meg.)