Kategóriák

Kategóriák

Aktuális Alkatrész Bemutatók Hírek

Az Apollo Tyres belép a hosszú távú fuvarozásra tervezett félpótkocsi-gumiabroncsok európai piacára

Az Apollo Tyres csatlakozik a hosszú távú fuvarozásra tervezett félpótkocsi-gumiabroncsok (LHT) európai piacának erős mezőnyéhez a teljesen új „EnduMile LHT” gumiabroncs bemutatásával. A gördülési ellenállás szempontjából A-besorolással rendelkező, új termék lesz az Apollo Tyres által a tehergépkocsi-szektor számára valaha gyártott legtartósabb és leginkább üzemanyag-hatékony gumiabroncs, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy túlszárnyalja az LHT-szegmens legkeresettebb és legjobban teljesítő termékeinek jellemzőit.

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

Az EnduMile LHT széles és stabil futófelülettel rendelkezik, amely optimalizálja a terheléseloszlást, a polimerek és töltőanyagok teljesen új keveréke pedig minimalizálja a gördülési ellenállást, miközben egységes tapadást biztosít nedves útfelületeken. A termékhez használt innovatív vegyület szintén segít a hőmérséklet-változások kezelésében a hosszú távú használat során, ezzel hozzájárulva a kiemelkedő teljesítménybeli jellemzők megőrzéséhez és a tartósság növeléséhez.

A gumiabroncs „szabadon futó” kerekekhez kifejlesztett futófelület-mintázata kompakt központi bordával rendelkezik, amely segíti az úttartást, csökkenti a zajt és biztosítja hatékonyságot. Az erős vázszerkezet lehetővé teszi az újrafutózást, ami még alacsonyabbá teszi a teljes élettartamra vetített költségeket.

Az Apollo márkájú termékek története során az egyik legátfogóbb, 24 hónapos tervezési, fejlesztési és tesztelési folyamat az Apollo Tyres Hollandiában található európai K+F csapatának vezetésével zajlott. A nagy szabású számítógépes szimulációk mellett a komoly kihívásokat tartogató, valós körülmények között végzett tesztek is segítettek megbizonyosodni a gumiabroncs dinamikus képességeiről és tartósságáról, a kontinensen található legkülönbözőbb időjárási és útviszonyok esetében is.

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

Ez az első alkalom, hogy egy Apollo márkájú tehergépkocsi-gumiabroncs A-besorolást ért el a gördülési ellenállás tekintetében; a vállalat egyéb, a tehergépkocsi-szegmens számára készített termékei korábban is kiérdemelték már a maximális teljesítménybeli besorolást egyéb jellemzőikért, például a nedves útfelületen való tapadásukért és alacsony zajszintjükért.

„Ez jelentős előrelépést jelent a márka számára a tehergépkocsi-szegmensben.” – mondta John Nikhil Joy, az Apollo Tyres tehergépkocsi- és buszabroncsokkal foglalkozó európai ágazatának igazgatója. „Amellett, hogy belépünk az igen fontos, nagy távolságú fuvarozási szegmensbe, az EnduMile LHT új mércét állít fel a gördülési ellenállás, a teljesítmény és a tartósság tekintetében, aminek köszönhetően felvehetjük a versenyt a piac vezető termékeivel, és a legnagyobb kihívást jelentő, nagy távolságú alkalmazások esetében is költséghatékony, prémium minőségű megoldást kínálhatunk az üzemeltetőknek.”

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

Az Apollo Tyres Magyarországon, Gyöngyöshalászon található gyártóüzemében készülő új EnduMile LHT 2023 első felétől lesz elérhető a vásárlók számára Európa-szerte.

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

(Ezt a cikket 57 alkalommal tekintették meg.)