Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei Hírek Kiemelt hírek Pótkocsi

A Vredestein Tyres bemutatja az Endurion Trailer gumiabroncsot

A Vredestein Tyres bemutatja az Endurion Trailer gumiabroncsot: kiemelkedően hosszú élettartam a nagy teherbírású pótkocsik számára

Forrás: Apollo Tyres

Az Apollo Tyres cég bemutat egy új Vredestein mezőgazdasági  gumiabroncsot, amelyet kifejezetten a nagy teherbírású pótkocsik számára fejlesztettek ki. Az új Vredestein Endurion Trailer egy prémium gumiabroncs-megoldás, amely magasabbra teszi a lécet a termetesség, a kényelem és az futásteljesítmény terén.

Forrás: Apollo Tyres

Az Endurion Trailer gumiabroncs menetiránynak megfelelően kialakított futófelület-mintázattal rendelkezik, amelynek egyedi, nem párhuzamos, ívelt blokkjai kiváló öntisztulási képességet biztosítanak. A középen lévő, úttal érintkező nagy méretű fútófelület nagyszerű vezetési kényelmet és kivételesen hosszú futásteljesítményt tesz lehetővé. A nagy teherbírású, acélbetétes vázszerkezet és a megerősített perem rendkívüli robusztusságot és kiemelkedő stabilitást biztosít a nagy igénybevétellel járó szállítási feladatok során.

Forrás: Apollo Tyres

Az új Endurion Trailer gumiabroncs 2023. januárjától lesz elérhető, az alábbi gyakori méretekben: 

  • 560/60 R 22.5 IMP TL 165D
  • 600/55 R 26.5 IMP TL 169D
  • 650/55 R 26.5 IMP TL 173D
  • 600/60 R 30.5 IMP TL 173D

Forrás: Apollo Tyres

(Ezt a cikket 34 alkalommal tekintették meg.)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók letiltásával.