Ajánlatok Aktuális Hírek Kiemelt hírek Személyautók Tuning Vezércikk

Volkswagen Golf TUNING 1.9 TDI chiptuning 90 lóerő 1999 Prémium Pro Stage1 (x)

Így kell felébreszteni motorcsere nélkül egy 22 éves 1.9 TDI Golfot, “mindössze” a motorbeállítások szakszerű finomhangolásával, Rigotech technikával. Mérési adatok, és a folyamat leírása a cikkben. Várunk téged is a Rigotech Chiptuning szekszárdi központjában, vagy partnereinknél, ha jó autódból tökéleteset szeretnél varázsolni!

Forrás: Rigotech

Volkswagen Golf tuning a 320000 km-t futott 22 éves 90 lóerős 1.9 TDI szekéren, amely Bicske közeléből ugrott át csippelés miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben az optimalizálás hatása jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning alatt mértük, szóval az erő, a nyomaték és fogyasztás javulása mellett bemutatható, analizálható a rögzített mérési eredmény. A folyamat elején a katalógusadathoz képest teljesítményben 1% (-1 Ps) elmaradást, nyomatékban 4% (-9Nm) elmaradást mértünk ezen a mai 22 éves Volkswagenen. Tehát, az autó a 90 lóerő 210 NM katalógushoz hasonlítva 89 LE-t és 201 Nm-t tudott a Prémium Pro remapunk előtt.

Volkswagen Golf tuning specifikáció

Gyártmány: Volkswagen
Típus: Golf
Kivitel: Golf 4 – 1997 – 2003
Motor: 1.9 TDI (66 kW / 90 LE)
Katalógus teljesítmény: 90 LE
Katalógus nyomaték: 210 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 320000 km
ECU: Bosch EDC15V
Motorkód: AHU
Alvázszám: WVZZZ1EZ
Évjárat: 1999
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Bicske

Neked is pont ilyen Volkswagened van?  Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Volkswagen tuning érdekel? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/volkswagen-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Volkswagenen

A Rigotech által ajánlott még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 120 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 260 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningcég reklámoz nagyobb növekményeket, amelyeket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó esetleges alkatrész szintű károkért nem ő, hanem Te felelsz.

Volkswagen Golf tuning Rigotech technikával

Az autó gazdája chiptuning érdekében jött a műhelyünkbe, hogy javítsunk az autó erején és pedálreakcióján. Elvárása egyúttal fogyasztás csökkenés elérése, az erő meggyőző javítása, az autó használhatóságának javítása mellett. Mégis megtartva a gyár által is szavatolt megbízhatóságot.

Ilyen sok km futásnál többnyire az autók már nem tudják a gyári adatot, a tuning ígéretet is nehezebb vagy lehetetlen tartani a mechanikus adottságok miatt. Ilyen korú autót gyakran már bontásra ítélnek, nem úgy a mai jó karban levő kivételes 22 éves darabot!
Golf 90 LE-s erőforrása bőséges mechanikai tartalékkal van megáldva, így a csiptuning várható haszna bőséges. A motor kiváló eredménnyel erősíthető, a megbízhatóság csökkenése technológiánkkal kizárt. Esetünkben az 1.9 TDI (66 kW / 90 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.9 TDI chiptuning megrendelésekor jól meg kell nézni milyen chip tuningoshoz látogatsz, mivel a hangolások minősége, eredménye, ára brutálisan változatos!

Az autód 90 LE motorjának és hajtásának adottságai ellenére is azonnal felrobbantható egy kezdetleges akciós beállítással vagy Volkswagen tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Dominik elvárásainak megfelelő egyedi chiptuning megvalósítása. A tökéletes beállítás néha elsőre megvan a Volkswagen állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

Volkswagen tuning, csiptuning eredménye ezen az 1.9 TDI erőforráson: +25% (+22 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +33% (+67 Nm) fokozódásával együtt. Az autót 111 Ps és 268 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel esetében nem ajánlott sport betétszűrőt betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Volkswagen Golf 1.9 TDI 90 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Volkswagen és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy a differencia köztük. Így minden egyes munkánk dyno tesztje eltérő, kizárólag az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más durvábbra, megint más óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

Forrás: Rigotech

Műhelyünkben a féltett kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai technikáink , biztonságot adó együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok hasonló VW-t teszteltünk, javítottunk, csiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk több alkalommal publikáltuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Volkswagen #Golf #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés

1 Volkswagen Golf tuning 1.9 TDI 90 LE néhány referenciánk

1.2 Volkswagen 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 1.9 TDI teljesítménymérése

  • csoport 1.9 TDI 90 LE méréseink feltöltése folyamatban…
  • csoport 1.9 TDI méréseink feltöltése folyamatban…

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.9 TDI 90 LE tuning referenciák

3 Volkswagen 1.9 TDI chiptuning referenciák

4 Volkswagen Golf chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

(x) – fizetett pr-cikk

whitepress

(Ezt a cikket 183 alkalommal tekintették meg.)