Fotó: Grünwald LLC

A Grünwald, a balti déli régió kereskedelmi járműveinek gyártója továbbra is bemutatja a félpótkocsik, pótkocsik és teherfelépítmények korszerű modelljeit a különböző EU-országokból érkező közlekedési vállalatoknak. Így a vállalat már szoros kapcsolatban áll Litvániából, Lettországból, Svédországból, Dániából és Hollandiából származó ügyfelekkel. Ebben az évben Finnország felkerül azon országok listájára, ahol a Grünwald termékeket mutatják be.

Fotó: Grünwald LLC

Minden új regionális piacon a Grünwald mérnökei gondosan elmélyednek a fuvarozó vállalatok igényeiben, a közlekedési feladatok trendjeiben és sajátosságaiban. A Grünwald mérnökei, megértve a sajátosságokat, olyan megoldásokat kínálnak, amelyek növelhetik a munka jövedelmezőségét, és további értéket teremthetnek az ügyfelek és a fuvarozók számára.

Egyre több nagy európai vállalat fontosnak tartja a Grünwalddal való együttműködést. Az SSAB svéd acélipari vállalat Grünwaldnak a Hardox In My Body ™ program tanúsított résztvevői státuszt adott, és hozzáférést biztosított az anyagtudomány, az alkalmazott technológia és a gyártási módszerek legújabb fejleményeihez. A Grünwald mérnökei továbbra is megkülönböztetik és bővítik a kínálatot. A félpótkocsik új modelljei folytatják az adott irányt – könnyebb, technológiailag fejlettebb, hatékonyabb.

A Társaság egyik célja, hogy bővítse az idén a partnerséget és a párbeszédet a magyar közlekedési iparral. A vállalat érdeklődik az iránt, hogy regionális partnert találjon és kereskedői hálózatot alakítson ki Magyarországon és a legközelebbi EU-országokban. Meghívjuk Önt az együttműködésre!

Forrás: Grünwald LLC

(Ezt a cikket 95 alkalommal tekintették meg.)