Aktuális Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Scania Vezércikk

Személyi változások a Scania Közép-Európai Régió (CER) vezetőségében

Fontos személyi változásokat hoz a 2021-es újév a Scania Közép-Európai Régió (Csehország, Szlovákia, Magyarország) vezetőségében. Az eddigi értékesítési igazgató, Marián Černoch új pozícióban, a Scania EMA-régió (Eurázsia, Közel-Kelet és Afrika) értékesítési vezetőjeként folytatja pályafutását, és ez más változásokat is maga után vont.

Forrás: Scania

Marián Černoch a Scania Csehország csapatához 16 évvel ezelőtt csatlakozott a Bohemia márkakereskedés értékesítési vezetőjeként, majd hamarosan egész Csehország értékesítési igazgatójának nevezték ki. Nemrég a szlovák és a magyar piaccal is kibővült a felelősségi köre. A Scania EMA régió értékesítési vezetőjeként 2021. január 1-jétől tölti be új pozícióját.

„Marián kiváló munkát végzett a Scania és az ügyfeleink számára a Közép-Európai Régióban, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy előléptették egy új felelősségi körbe a Scania világán belül; mindannyian a legjobbakat kívánjuk Mariánnak a további pályafutásához” – mondta James Armstrong, a Scania Közép-Európai Régió ügyvezető igazgatója. Továbbá elmagyarázta azt is, hogy milyen módszerrel keresték meg Marián utódját. „Tudjuk, hogy rendkívül tehetséges emberekkel vagyunk körülvéve a szervezetünkön belül, ezért még csak nem is gondoltam arra, hogy a vállalatunkon kívülről keressünk valakit.

A Scania Közép-Európai Régió új értékesítési igazgatója Martin Plachý, aki a Moravia és a Bohemia csehországi kereskedések igazgatójaként sokéves scaniás tapasztalattal rendelkezik.

Martin utódját szintén a vállalaton belülről választottuk ki – a csehországi Bohemia márkakereskedés újonnan kinevezett igazgatója Matěj Venhoda, aki 1997 óta dolgozik a Scania vállalatnál a márkakereskedői és a disztribútori szervezetben egyaránt.

„Martin és Matěj tapasztalatai, illetve készségei alapján arra számítok, hogy zökkenőmentes lesz a változás a szervezeti felépítésünkben” – tette hozzá James Armstrong. „Az pedig, hogy sikerült minden változást belső munkatársakkal megoldani, igazolja, hogy a tehetségfejlesztés nem csak egy üres szólam számunkra a Scania vállalatnál.

Forrás: Scania

 

(Ezt a cikket 29 alkalommal tekintették meg.)