Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Egy ember meghalt az M4-esen történt balesetben

Egy ember meghalt az M4-es autóúton Abonynál történ balesetben péntek délután – közölte a rendőrség a honlapján.

Összeroncsolódott személygépkocsik az M4-es autóúton Abonynál 2021. január 22-én. Egy román teherautó közlekedett Budapest irányából Szolnok felé az M4-es autóút 90-es kilométerénél, amikor eddig tisztázatlan okból négy személygépkocsinak ütközött, majd azokat egy kamionnak tolta. – MTI/Donka Ferenc

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy román teherautó közlekedett Budapest irányából Szolnok felé az M4-es autóút 90-es kilométerénél, amikor eddig tisztázatlan okból négy személygépkocsinak ütközött, majd azokat egy kamionnak tolta. Az egyik gépkocsit vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Az egyik gépkocsit vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. – MTI/Donka Ferenc

A mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, azt a munkálatok előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá – tették hozzá. Az Útinform a honlapján azt írta: az Abony elkerülő szakaszánál történt baleset miatt a 89-es jelű, Abony-észak/Újszász csomópontban leterelik a járműveket a 40-es főútra.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 104 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!