A 2019-es „Év Flottateherautója” díjban részesült a DAF XF

A DAF XF elnyerte a tekintélyes MT Awards 2019-es „Év Flottateherautója” („Fleet Truck of the Year 2019”) kitüntetését az Egyesült Királyságban. Az elismerés számos európai ország csúcsdíjait követte a piacvezető tehergépkocsi-sorozat számára.

Robin Easton, a DAF Trucks UK ügyvezető igazgatója a 2019-es „Év Flottateherautója” („Fleet Truck of the Year 2019”) díjátadóján Claudia Winklemannal, az MT Awards háziasszonyával – Forrás: DAF

A 2019-es MT Awards a vezető Motor Transport kiadványhoz kapcsolódó zsűrije mindenekelőtt a DAF XF kedvező üzemeltetési költségszintjét, kiemelkedő térkínálat jellemezte vezetőfülkéjét és a márka hálózatának színvonalas aftersales-szolgáltatásait ismerte el. Mindezeken túl a DAF csúcsmodellje kiemelkedő ár-érték arányáért és csekély értékvesztéséért is részesülhetett a 2019-es „Év Flottateherautója” („Fleet Truck of the Year 2019”) kitüntetésében, amelyek egyaránt fontos tényezők a flottavásárlók számára.

Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagja hangsúlyozta: „Ez újabb jelentős díj XF-sorozatunk számára, amely egyértelműen megkoronázza azt a páratlanul sok kitüntetést, amelyekben – nem kevesebb mint hét százalékkal mérsékelt üzemanyag-fogyasztás jellemezte – új tehergépkocsi-csúcsmodellünk részesült bemutatása óta Európa-szerte. Az MT Awards elismerése különösen is értékes, mivel zsűrijét a szállítási szakma prominens személyiségei alkotják.”

Az XF-sorozat 2019-es kitüntetése immár a DAF tizennyolcadik „Év Flottateherautója” díja a Motor Transport Awards 1986-os megjelenése óta.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 32 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások