Balesetet szenvedett a Renault Forma-1-es csapat szállítókamionja az M1-es autópályán

Balesetek miatt mintegy öt kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán hétfőn kora délután Győrnél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

A Renault Forma-1-es csapat egyik szállítókamionja az M1-es autópálya 121 kilométerénél Győrnél 2019. július 29-én. A gépjármű a szalagkorlátot átszakítva átsodródott a Hegyeshalom felé vezető oldalra, ahol a vízelvezető árokba borulva állt meg, vezetője megsérült.
Forrás: MTI Krizsán Csaba

Takács Zoltán elmondta, hogy a 121-es és a 119-es kilométernél történt baleset. A 121-es kilométernél egy Budapest felé haladó kamion eddig tisztázatlan körülmények között a szalagkorlátot átszakítva átsodródott a Hegyeshalom felé vezető oldalra, ahol a vízelvezető árokba borulva állt meg.

Az index.hu úgy tudja, hogy a Renault Forma-1-es csapat egyik szállítókamionja szenvedett balesetet. A forgalom a Hegyeshalom felé vezető oldalon a belső sávban halad.

A 119-es kilométernél néhány perccel később összeütközött egy Hegyeshalom felé tartó kisbusz és egy személyautó. A két balesetben hárman sérültek meg.

Forrás: MTI

Kiemelt kép:  MTI/Krizsán Csaba

 

(Ezt a cikket 695 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?