FOLYTATÓDÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS – A WABERER’S A MICHELIN SZAKÉRTELMÉT VÁLASZTOTTA

Tíz éves partnerség folytatásáról döntött a Waberer’s, a komplett rakományok (FTL) fuvarozásának vezető vállalata Európában és a Michelin Hungária Kft; az új szerződést, amely megerősíti a két cég között hosszú ideje meglévő együttműködést, augusztus 30-án írták alá.

A képen szereplő személyek balról jobbra:
Holczman György – Flottamanagement Operációs és Szerviz csoport Vezető
Szilágyi Ákos – Flottamanagement Kereskedelmi Vezető
Erdinc Akbay – Közép-Európa és Törökország Kereskedelmi Igazgató
Lajkó Ferenc – Vezérigazgató, Waberer’s International Nyrt.
Barna Zsolt – Ügyvezető igazgató, Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.
Budai László – Beszerzési szakigazgató, Waberer’s International Nyrt.

A Michelin teljes körű abroncsgazdálkodási szolgáltatást nyújt a Waberer’s számára, amely magába foglalja valamennyi, a teherabroncsok gazdaságos üzemeltetéséhez kapcsolódó tevékenységet, például a szerelést, karbantartást, beállítást, nyomon követést a vállalat 7000 járművén. A Waberer’s így nem pusztán abroncsot vásárol, hanem biztonságot, kimagaslóan hosszú élettartamot és teljesítményt, amely révén járművei hatékonyabban működnek.  

„Folyamatosan fejlődő szállítmányozási vállalatként számunkra kiemelten fontos, hogy a járműveinken futó abroncsok kimagasló üzemanyag megtakarítással és maximálisan hosszú futásteljesítménnyel rendelkezzenek. A Michelin szolgáltatása jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy alaptevékenységünkre koncentrálhassunk, és működésünket így még hatékonyabbá tegyük.”  – mondta el Lajkó Ferenc, a Waberer’s International Nyrt. vezérigazgatója.

Szilágyi Ákos, a Michelin teherabroncs flottamanagement magyarországi vezetője kiemelte: „A Michelin Solutions szolgáltatás igazi értékét partnerünk számára abban látom, hogy a folyamatos és precíz műszaki támogatásunk mellett, az abroncsok valamennyi teljesítményét maximalizálni tudjuk, jelentősen meghosszabbítva ezzel egy-egy termék teljes, biztonságos futását. Nagy öröm számunkra, hogy megerősítést nyert ez a hosszú évek óta meglévő együttműködés”.


A Waberer’s-ről

A WABERER’S INTERNATIONAL Nyrt. a komplett rakományok (FTL) nemzetközi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében Európában, és az árbevétel alapján a legnagyobb logisztikai szolgáltató Magyarországon. A vállalat egész Európára kiterjedően nyújt optimális fuvarozási szolgáltatásokat ügyfelei számára. A Waberer’s átlagosan mintegy 2,3 év átlagéletkorú, több mint 3700 szerelvényből álló flottája 2017 első félévében mintegy 230 millió kilométert tett meg Európa útjain. A vállalat mintegy 6800 főt foglalkoztat, belföldi logisztikai kapacitásai meghaladják a 186 000 m2 korszerű raktárterületet.

Forrás: Grayling

 

(Ezt a cikket 211 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások