Balesetek Hírek Katasztrófavédelem

Halálos baleset történt Budapesten, a BAH csomópontnál

Kisbusz és személyautó karambolozott szerda reggel a főváros XI. kerületében, a BAH csomóponti felüljárón. A balesetben egy ember meghalt – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Összeroncsolódott gépjárművek a főváros XI. kerületében, a BAH csomóponti felüljárón, ahol kisbusz és személyautó karambolozott 2017. szeptember 6-án reggel. A balesetben egy ember – a személyautó sofőrje – meghalt. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kisdi Máté elmondta, hogy az ütközés következtében a kisbusz az oldalára borult. Kilenc utasából négy csak a tűzoltók segítségével, a hátsó ajtó felfeszítése után jutott ki a járműből.

A személyautó teljesen összeroncsolódott, sofőrje a helyszínen életét vesztette, a mellette ülő férfit a tűzoltók szabadították ki a gépkocsiból.

Az első információk szerint hat sérültje van a balesetnek – tette hozzá a szóvivő.

A rendőrség honlapja szerint a balesetnek két könnyű és négy súlyos sérültje van. A helyszínelés idejére a BAH csomóponti felüljárót lezárták, ezért torlódásra kell számítani.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: MTI Fotó – Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 74 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!