Balesetek Busz hírek Hírek Katasztrófavédelem Rendőrségi hírek

Meghalt egy autóbusz sofőrje Bicskén

Meghalt a sofőrje egy, az útról lesodródó autóbusznak péntek este Bicskén, az utasok nem sérültek meg – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.

Összetört autóbusz mellett dolgoznak tűzoltók Bicskén 2017. január 6-án. A Batthyány utcában haladó különjárati autóbusz vezetője ismeretlen okból – valószínűleg rosszullét miatt – letért az útról és egy ház kerítésének ütközött. A sofőr a helyszínen meghalt, a busz utasai nem sérültek meg a balesetben. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kiss Z. Edward elmondta: a bicskei Batthyány utcában haladó autóbusz vezetője ismeretlen okból – valószínűleg rosszullét miatt – letért az útról és egy ház kerítésének ütközött péntek este. A szóvivő hozzátette: a sofőr a helyszínen életét vesztette, de a busz utasai nem sérültek meg a balesetben

Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a balesetet szenvedett 24 személyes különjárati autóbuszon a sofőrön kívül hat gyermek utazott.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 121 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!