Hírek Kiállítások Kishaszonjárművek Külföld Márkahírek Rendezvények Volkswagen

„Nemzetközi Év Haszonjárműve” díjat kapott a Volkswagen Crafter

Egy tekintélyes elismerés, amelyet egy fontos látogatás követett a haszonjármű kiállításon: az egyik legrangosabb európai megmérettetés, a “Nemzetközi Év Haszonjárműve” díj nemzetközi zsűrije látogatást tett Hannoverben a Volkswagen Haszonjárművek standján a 12-es csarnokban. Egy nappal korábban a Jarlath Sweeney vezette, 24 európai ország képviselőjéből álló zsűri a Crafter modellt választotta a 2017-es év legjobb kishaszonjárművének.

A zsűri tagjai a hannoveri Nemzetközi Haszonjármű Kiállításon látogatták meg a Volkswagen Haszonjárművek standját
A zsűri tagjai a hannoveri Nemzetközi Haszonjármű Kiállításon látogatták meg a Volkswagen Haszonjárművek standját

Az ítészek delegációját Dr. Eckhard Scholz, a Volkswagen Haszonjárművek igazgatótanácsának elnöke fogadta: “Örömmel köszöntjük Önöket standunknál, ahol megtekinthetik újdonságainkat, közülük is főként e-Crafter modellünket, amely a hannoveri kiállításon tartja világpremierjét.” Emellett büszkén emlékezett meg a “Nemzetközi Év Haszonjárműve” díjról is, amellyel a Craftert egy nappal korábban jutalmazták. “Ez a díj kíséri majd a modell sikeres bevezetését is.”

A döntőbizottság elnöke, Jarlath Sweeney így kommentálta az elismerést: “A zsűri úgy érezte, hogy a Crafter maradéktalanul megérdemli az első helyet. A jármű kifejlesztésekor maximálisan figyelembe vették az ügyfelek igényeit, szempontjait. Ez alapvetően megkülönbözteti a többi versenytárstól.”

A zsűri tagjai látogatásuk során megismerkedhettek azzal az ügyfelek számára készült közel 100 különböző autóipari megoldással, amely a Volkswagen Haszonjárművek 7 400 négyzetméteres standján és 1 350 négyzetméteres kültéri kiállítási területén kapott helyet.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek

(Ezt a cikket 97 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro