Hankook Tire további méretekkel bővíti eredeti gyári felszerelésű kínálatát a prémium tehergépkocsik számára

A 66. IAA Haszongépjármű Vásár alkalmával a Hankook bemutatja prémium tehergépkocsi gumiabroncsait az e-cube MAX, SmartFlex és SmartWork sorozatokból az európai piac számára. Ezek jelenleg több mint 42 méretben kaphatóak, és megfelelnek a teljes Mercedes-Benz Actros és Atego modellválasztékhoz. Ez azt jelenti, hogy a Hankook majdnem megduplázta méretválasztékát a Daimler AG tehergépkocsijai számára eredeti gyári felszerelés céljára szállított abroncsok terén az együttműködés 2014-es kezdete óta.

Forrás: Hankook Tire
Forrás: Hankook Tire

A Hankook tovább bővíti eredeti gyári felszerelésű kínálatát (OE) a nehéz és közepes teherbírású haszongépjárművek számára, miután a Mercedes Benz Actros, Antos, Arocs, Axor, Econic és Atego modellekhez jelenleg is teljesíti beszállítói megbízását. Az abroncsgyártó legfrissebb első gyári felszerelésű termékválasztékába többek között az AL10+ e-cube MAX és a DL10+ e-cube MAX, valamint a SmartFlex AH31 és SmartFlex DH31 tartozik, melyek mindegyikét speciálisan az európai piac számára fejlesztették. A Daimler AG-vel fennálló eredeti gyári beszállítói üzlet kezdete óta a Hankook bővítette termékválasztékát a stuttgarti tehergépkocsi- és autóbuszgyár számára, így több mint 42 méretet kínál.

A Hankook többféle terméket szállít 22,5 collos méretben, mely a legnagyobb mennyiségben értékesített alapméret a nagy terhelhetőségű teherautók számára Európában, emellett a 17,5 és 19,5 collos abroncsok népszerűek még a haszongépjárművek számára. A leginkább keresett, nagy és közepes terhelésű, eredeti gyári felszerelésű tehergépkocsi abroncsok választékának bővítése erősíti a Hankook márkát a rendkívül szoros verseny által uralt piacon, és további mérföldkövet jelent a haszongépjármű csereabroncsok piacán elérhető fenntartható növekedés terén.

Az e-cube MAX AL10+ (minden tengelyhelyzetre, nagy távolságokra) hosszanti mintaárkokkal, hullámos oldalfalakkal készült az egyenetlen kopás megelőzésére, a tartósság javítására és a jobb, hosszú távú üzemanyag-hatékonység biztosítására. A javított futófelületi keverék és a magas terhelhetőségi index növeli az AL10+ üzemanyag-hatékonyságát valamint terhelhetőségét. Az e-cube MAX DL10+ (hajtott tengelyre, nagy távolságokra) a vezetőknek kiváló vonóerőátvitelt biztosít a háromdimenziós lamellákkal, valamint kiemelkedő futásteljesítményt nyújt az extra széles futófelületi mintaelemeknek és a mély mintaárkoknak köszönhetően. A mintaelemtámaszok nagyobb élettartamot és alacsony gördülési ellenállást tesznek lehetővé a DL10+ esetében. Mindkét futófelületet három különböző méretben szállítják: 315/80R22.5, 315/70R22.5 és 315/60R22.5.

A SmartFlex AH31 egy négyévszakos haszongépjármű abroncs, mely kiválóan megfelel különféle útviszonyokhoz, egyenletes kopást és nagy menetteljesítményt tesz lehetővé lényegesen alacsonyabb gördülési ellenállás mellett. A forradalmian új, hajtott tengelyre való SmartFlex DH31 gumiabroncs tökéletesen megfelel számos különféle alkalmazásra. Csúcstechnológiája kiváló vonóerőátvitelt és nagy futásteljesítményt biztosít különféle üzemi feltételek között, mint a helyi és hosszú távolságú közlekedés, valamint a téli feltételek közötti használat, amit a 3 hegycsúcs hópehellyel (3PMSF / Three Peak Mountain Snowflake) szimbólum is jelöl. A SmartFlex AH31 és SmartFlex DH31 eredeti gyári felszerelésként négy különböző méretben lesz elérhető: 295/80R22.5, 315/60R22.5, 315/70R22.5 és 315/80R22.5.

2014-ben a Hankook Tire vállalatot választották a Mercedes Benz első gyári felszerelés beszállítójának a közepes ‘Atego’ tehergépkocsikhoz és a nagy terhelhetőségű “Actros” modellválasztékhoz. A Hankook Tire olyan vezető autógyártók stratégiai partnereként, mint a Mercedes-Benz globális szinten elismertséget szerzett csúcstechnológiás, kiváló minőségű termékeivel a haszongépjármű szegmensben.

Forrás: Hankook Tire

(Ezt a cikket 31 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?