Hírek Külföld Logisztika

A TNT megerősítette szolgáltatásait Észak-Európában

Több helyen elérhető délelőtti kiszállítás és továbbfejlesztett légi hálózat Svédországba és Finnországba

A TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata tovább erősítette szolgáltatásait az észak-európai térségben, amelynek eredményeként fejlesztették a légi hálózatot Svédország és Finnország felé, valamint bővítették a kiszállítási kapacitást a nagy üzleti központokban.

Illusztráció - Fotó: TNT
Illusztráció – Fotó: TNT

Az augusztus és szeptember eleje között végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően a TNT már tizenöt százalékkal több irányítószámra és harmincnégy százalékkal több vállalkozás számára tudja akár már másnap délelőttre kiszállítani a küldeményeket, így az északi országokban működő vállalatok több szállítási opcióból választhatnak. A fejlesztés eredményeként a délelőtti kiszállítást már a svédországi Stockholmban, Göteborgban és Malmöben, a dán Aarhusban és Aalborgban, Norvégiában Oslo és Stavanger városában, valamint a finn fővárosban, Helsinkiben is választhatják.

„A közelmúltban újabb városokra terjesztettük ki a 9:00, 10:00 és 12:00 óra előtti kiszállítási szolgáltatásainkat, így segítve azon ügyfeleinket, akiknek fontos a küldemények mielőbbi célba juttatása. Ezek a fejlesztések a TNT azon stratégiájának részét képezik, amelynek célja a vállalat pozíciójának megerősítése Európában” – mondta Ian Clough, a TNT Európáért felelős ügyvezető igazgatója.

A szolgáltatási opciók kiterjesztését nagymértékben segítették a közelmúltban a TNT hálózatában megvalósult közúti és légi fejlesztések. Szeptember elején a vállalat újraindította a Liege, Stockholm és Örebro városokat érintő légijárat. Ezen az útvonalon hetente ötször közlekedik a TNT Boeing 737-es repülőgépe, amely lehetővé teszi a küldeményeknek az eddiginél korábbi kiszállítását illetve felvételét, amelyet új alvállalkozók bevonásával még tovább gyorsítottak.

A TNT azonban nemcsak Svédországban hajtott végre fejlesztéseket. Finnországban a Liege és Turku közötti járat már Helsinkiben is megáll, így a finn fővárosba szánt küldemények akár három órával korábban is célba érkezhetnek és az ügyfelek még több délelőtti kiszállítási opció közül választhatnak. A fővárosból a járat még reggel továbbindul Turku városába, ahonnan az esti órákban indul vissza Liegebe. A TNT a finn fővárosban újabb alvállalkozók bevonásával megerősítette a csomagfelvételi és kiszállítási szolgáltatását, és ugyanez történt Dániában, Koppenhága és Billund területén, valamint a norvég Oslo és Stavanger városában is.


A TNT-ről

A TNT a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata. A TNT napi rendszerességgel szállít több millió küldeményt a dokumentumoktól, a csomagokon keresztül a raklapos küldeményekig. A TNT közúti és légi hálózatot működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében valamint az amerikai kontinensen. A TNT Express 2014-ben 6,7 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el.

Forrás: Live PR
.

(Ezt a cikket 84 alkalommal tekintették meg.)