Hírek Kishaszonjárművek Környezetbarát Márkahírek Nissan

A NISSAN E-NV200 HAZÁNK ELSŐ 100%-BAN ELEKTROMOS CSOMAGSZÁLLÍTÓ FURGONJA

A GLS Hungary és a Hajtás Pajtás együttműködésének keretében vásárolt Nissan e-NV200 Magyarország első futárszolgálatot teljesítő 100%-ban elektromos autója.

A GLS Hungary és a Hajtás Pajtás együttműködésének keretében vásárolt Nissan e-NV200 Magyarország első futárszolgálatot teljesítő 100%-ban elektromos autója.

A GLS Hungary és a Hajtás Pajtás egyaránt elkötelezett a budapesti károsanyag-kibocsátás csökkentésében. Ez adja újdonsült összefogásuk közös célját: a zéró-emissziós csomagszállítás megvalósítását Budapest belvárosában.

A GLS Hungary megbízásából a nyár közepétől a Hajtás Pajtás gondoskodik a csomagfelvételről és -kézbesítésről a főváros V. kerületében. A nagyobb térfogatú küldemények profi szállítására pedig a cégek a Nissan úttörő zéró-emissziós kishaszonjárművét, az e-NV200 furgont választották.

A döntés során nagy szerepet játszott a Nissan egyedülálló tapasztalata az elektromos járművek szegmensében. A Nissan az elektromos autók piacvezető globális gyártója. 2014-ben a Nissan LEAF volt a legnagyobb darabszámban értékesített elektromos jármű Európában és világszerte. Tavaly a Nissan az e-NV200 kishaszongépjárművel bővítette kínálatát, amely az NV200 furgon kategóriaelső csomagterét és praktikumát a Nissan LEAF kifinomult, zéró-emissziós hajtásláncával és kivételesen alacsony üzemeltetési költségeivel ötvözi – egy tökéletes partner a városi áruszállításban.

Forrás: Nissan
.

(Ezt a cikket 119 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .