7 db Renault Trucks T 520 High járművet adtak át a Foma 1-es Red Bull Racing csapatának. A cél az volt, hogy szállítsák a Red Bull teljes infrastruktúráját a Forma 1 nagydíjak helyszínei között.

Semmi különös nincs abban, hogy 7 teherautó 7 konténert vontat keresztül Európán. Hacsak a 7 szóban forgó konténer nem a Red Bull Tree House részeként jelenik meg: mely gyakorlatilag a Forma 1-es Red Bull Racing istálló meghosszabbított boxutcájaként járja Európát egyik nagydíjról a másikra. A Tree House egy szervizből és egy mobil irodából áll, ami kíséri a Red Bull csapatot minden versenyre Európában. A 4, mobilszervizre berendezett pótkocsi nemcsak a klasszikus szerszámokat tartalmazza, hanem találunk benne 3D nyomtatót is, hogy azonnal « kinyomtassa » a kívánt alkatrészt. A verseny alatt rendkívül fontos a gyors reakcióidő. A Tree House tehát a Red Bull boxutcájának kibővítése. A 3 másik pótkocsit mobil irodának használják és 35 személy befogadására alkalmas.

Egy flotta kizárólag Renault Trucks járművekből

A 7 új Renault Trucks T520 High jármű beszerzésével a Red Bull folytatja hosszú távú együttműködését a Renault Trucks-szal. A 7 Renault Trucks T520 High különösen jól felszerelt. Kezdve a jelenleg kapható felsőkategóriás, 13 literes 520 LE-s, Euro 6-os motortól a High Sleeper Cab-magas fülkéig, a maga 2,05 méteres belmagasságával. A Red Bull sofőrjei értékelik a sebességváltás könnyedségét az automata Optidriver sebességváltónak köszönhetően, valamint az Optibrake+ és Voith.lassítófékek szintén kényelmi funkciói a járműveknek.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 245 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?