A Goodyear 24 órás segélyszolgálattal rövidül az állásidő, csökkennek a flották költségei

Az abroncsokkal kapcsolatos meghibásodás helyreállítása átlagosan csak 140 perc

A legfrissebb adatok szerint a Goodyear az állásidő minimalizálása révén lehetővé teszi a flottaügyfelek költségeinek csökkentését. 2014-ben átlagosan csak 140 percet vett igénybe egy-egy országúti meghibásodás teljes helyreállítása a Goodyear európai TruckForce hálózata számára.

Goodyear_Minimizes_Downtime_01Az országúti meghibásodásokra adott gyors reakció nagyobb termelékenységet, a szállítási határidők pontosabb betartását és elégedett ügyfeleket, egyszóval jövedelmező üzletet jelent. Pontosan ezt nyújtja a Goodyear a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálatnak és az Európa-szerte jelenlévő TruckForce szervizhálózatnak köszönhetően.
A 2014-ben elért 140 perces átlag egész Európára vonatkozik, ahol a Goodyear immár 28 országban több mint 2000 TruckForce szervizszolgáltatón keresztül van jelen. Ezt az időt a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálat központjába beérkező hívás időpontjától addig az időpontig számolják, amikor a munka befejeztével a jármű el tudja hagyni a helyszínt. A tehergépkocsik esetében a menetkész állapotba hozáshoz szükséges rövid átlagidő azért is figyelemre méltó, mert a szolgáltatás olyan távoli, lakatlan területeket is lefed, ahol elérhető közelségben nincs segélyszolgálat. 2014-ben összesen több mint 10 200 meghibásodást állított helyre a TruckForce hálózat.

Goodyear_Minimizes_Downtime_02A Goodyear országúti segélyszolgálatának gyors válaszideje nagyban köszönhető a 24 órás ServiceLine speciálisan mobiltelefonra optimalizált weboldalának (https://serviceline.24assist.eu/mobile). Ez nem csak a probléma gyors bejelentését teszi lehetővé a járművezető számára, hanem – a GPS használatával – azt is, hogy az irányító központ hajszálpontosan meghatározhassa a jármű helyzetét akkor is, ha a járművezető nem tudja megadni a pontos helyszínt.

A 2000 európai TruckForce szervizszolgáltató mindegyike képzett személyzettel és az abroncsokkal kapcsolatos bármilyen probléma megoldásához szükséges felszereléssel büszkélkedhet. A Goodyear 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálata az év minden napján, a nap mind a 24 órájában elérhető. Meghibásodás esetén a többnyelvű irányító központtal való kapcsolatfelvétel után rövid időn belül elindul a legközelebbi TruckForce szervizjármű a probléma elhárítása érdekében.

Goodyear_Minimizes_Downtime_03A TruckForce és a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálat is a Goodyear Fleet First abroncs-menedzsment programjának részét képezik, amelynek keretében új és újrafutózott tehergépkocsi-abroncsokat, célorientált szolgáltatásokat és innovatív megoldásokat kínál, köztük a FleetOnlineSolutions-t, a Goodyear internetes abroncs-menedzsment rendszerét.


A Goodyear
A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója. A vállalat mintegy 67 000 embert foglalkoztat a világon, a termékeit pedig 22 ország 50 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

A Goodyear Dunlop Europe haszongépjárművekre, helyi és távolsági autóbuszokra gyártott gumiabroncs-típuscsaládja több mint 400 különböző terméket tartalmaz több mint 55 méretben. A világ számos vezető haszongépjármű-gyártója, köztük a DAF, az Iveco, a MAN, a Mercedes-Benz, a Renault Trucks, a Scania és a Volvo is Goodyear gumiabroncsokat szerel alapfelszerelésként járműveire. A Goodyear az összes nagy pótkocsigyártónak is szállít gumiabroncsokat. A TruckForce szervizhálózatot, a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálatot, a Mobility-t és a FleetOnlineSolutions internetes menedzsment-rendszert, valamint a Goodyear Retread Technologies-t magába foglaló Fleet First szolgáltatásával a Goodyear kínálja az iparág legátfogóbb, célorientált szolgáltatásait.

A Goodyearrel és termékeivel kapcsolatos további információért keresse fel a www.goodyear.com weboldalt.

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 221 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?