Gazdaság Hírek Korlátozások Közút

Az M5 autópálya 2015. évi burkolatfelújítási munkái folytatódnak

Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán 2015. május 26-a és június 12-e között burkolatfelújítási munkák kivitelezésére kerül sor, ezért a 36-os és 42-es kilométerszelvények között forgalomterelésre és esetleges torlódásra kell számítani az arra közlekedőknek.A munkálatokhoz szükséges forgalomterelések az M5 Autópálya mindkét oldalát érintik.

Illusztráció – Forrás: AKA Zrt.

A felújítási munkálatok ideje alatt a Szeged irányába tartó forgalmat a 36-os kilométerszelvénynél két szűkített sávba terelik. Az egyik sáv a jobb pályatesten halad tovább, a másik sávot a szembejövő pályatestre terelik. A folyamatos és biztonságos közlekedés feltételeinek fenntartása érdekében sávelhúzással biztosítják az érintett pályaszakasz 2×2 sávos forgalmi kapacitását, kivéve a forgalomterelések átépítésének időpontját. A 36-os és 42-es kilométerszelvények között a munkálatok előreláthatólag június 12-én befejeződnek. A munkavégzés ideje alatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

Az AKA Zrt. és partnerei ezúton kérik a járművezetőket, hogy tekintettel a burkolatfelújítási munkálatokra, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, a rendőrség, az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt.Az AKA Zrt honlapján (www.aka.hu) található megújult tájékoztató térkép és a honlap mobileszközökre optimalizált weboldala is friss útinformációkkal segíti a közlekedőket.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.

Forrás: AKA Zrt.

(Ezt a cikket 181 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .