Hírek Iveco Külföld Márkahírek

Milánói világkiállítás az IVECO támogatásával

Idén Milánó ad otthont az univerzális világkiállításnak. Az Expo Milano 2015 globális partnere a CNH Industrial, az IVECO anyavállalata, így mind a féléves rendezvény megépítésében, mind megrendezésében és működtetésében fontos szerepet kapnak az IVECO teherautói és buszai.

„Táplálni a világot, energiát az életnek” – ez a Milánói világkiállítás, azaz a idén május 1. és október 31. között megrendezésre kerülő Expo Milano 2015 jelmondata. A CNH Industrial márkái és járművei már a kezdetektől fontos szerepet játszanak a világkiállításon, hiszen a New Holland Construction építőipari járművei segítettek kialakítani az Expo különböző területeit. A New Holland Agriculture az egyetlen mezőgazdasági járműveket gyártó vállalat, amely önálló pavilonnal jelenik meg a kiállításon. A Fenntartható Farm pavilonban a cég termékeit és az FPT Industrial új Cursor 16 csúcsmotorját a mezőgazdaság gépesítését bemutató interaktív tárlaton ismerhetik meg a látogatók.

Az IVECO járművei is fontos szerepet kapnak abban, hogy minden a terveknek megfelelően működjön majd. Kilenc IVECO Daily – a típus a 2015-ös Év Kishaszonjárműve cím büszke birtokosa – és egy IVECO Eurocargo segíti majd a világkiállítással kapcsolatos szállítási és logisztikai folyamatokat az IVECO ügyfele, a DB Schenker közvetítésével. Ezenkívül 16 darab Eurocargo utcaseprő gondoskodik majd a tisztaságról és hét Stralis Hi-Way konténerszállító szolgál majd az Expo külső helyszínein. Ezeket a járműveket az AMSA, a milánói közterület-fenntartó cég bocsátja a szervezők rendelkezésére.

Nem csupán a háttérben dolgoznak majd az IVECO járművei a kiállítás sikerén, többel a látogatók is találkozhatnak majd. Az IVECO BUS, a földgázüzemű autóbuszok egyik vezető európai gyártója hét darab IVECO Urbanway CNG városi busszal támogatja a világkiállítást, ezek többek között transzferként szolgálnak majd a parkolók és az Expo Milano 2015 között. A sűrített földgázzal (CNG) üzemelő járművek a környezetet a dízelmotoros buszokhoz képest kevésbé terhelik, így a látogatók számára a világkiállítás területén belüli közlekedésre is kényelmes és környezettudatos alternatívaként szolgálnak.

Forrás: Iveco – DanubeTruck Magyarország Kft.
.

(Ezt a cikket 173 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .