A TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata új légijáratot indít a cég európai légi elosztóközpontjából, a belgiumi Liège-ből Tel Avivba. A Boeing 737-400-as repülő heti ötször, hétfőtől péntekig közlekedik az új útvonalon.

02-tnt-boeing-747-400erf-hi-res_tcm177-493826Az ügyfelek számára számos kedvező lehetőséget biztosító járat indítását a kereslet bővülése indokolta. A vállalat az új járat beállítása révén egy nappal csökkenteni tudja a tranzitidőt az expressz küldemények esetében. A garantált indulási időpontok, a késői izraeli küldeményfeladási lehetőség és a gördülékeny kapcsolat a TNT nemzetközi közúti és légi hálózatával Liège-en keresztül mind növelik a vállalat ügyfeleinek versenyképességét.

A repülő reggel érkezik Liège-ből Tel Avivba, ezáltal teljesíthetőek az aznapi kiszállítások. Este indul vissza Európába, így az izraeli ügyfelek késő délutánig fel tudják adni az Európába szánt exportküldeményeket.

Izrael első számú kereskedelmi partnere az Európai Unió, 2013-ban a kereskedelmi forgalom kb. 29 milliárd eurót tett ki. Az EU és Tel Aviv között főként elektronikai műszerek, orvosi eszközök és textíliák cserélnek gazdát a TNT segítségével.

A TNT központi stratégiájának egyik eleme az európai közúti hálózat összekapcsolása a nemzetközi légihálózattal, ennek egyik lépése az izraeli fejlesztés. Az elmúlt hónapokban a vállalat jelentősen fejlesztette közúti hálózatát Törökországban és a Balkánon valamint Hannovert és Velencét is bekapcsolta a légihálózatába.

A TNT-ről

A TNT a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata. A TNT napi rendszerességgel szállít több millió küldeményt a dokumentumoktól, a csomagokon keresztül a raklapos küldeményekig. A TNT közúti és légi hálózatot működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében valamint az amerikai kontinensen. A TNT Express 2014-ben 6,7 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el.

Forrás: Live PR
.

(Ezt a cikket 191 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?