A rendőrök elfogták azt a két győri férfit, akik Ravazd külterületén tehergépkocsik és munkagépek üzemanyagtartályát csapolták meg.

Forrás: Police.hu

A rendőrség ügyeletére 2015. március 25-én 1 óra 30 perckor gázolajlopásról érkezett lakossági bejelentés. A bejelentő elmondta, hogy Ravazd külterületén az építkezésen leállított járművekből üzemanyagot tulajdonítanak el. A helyszínre érkező rendőrök erős gázolaj szagot éreztek, a teherautók mellett műanyagkannákat és két férfit találtak.

A járőrök a két férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították. Gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték, hogy a teherautók tankjára felszerelt lakatot levágták és azokból  gázolajat tulajdonítottak el. A lánctalpas kotrógép tanksapkáját felfeszítették, az üzemanyagot akarták leszívni, mikor a rendőrök tetten érték őket. Bérelt gépkocsival mentek az építési területre, hogy onnan gázolajat lopjanak.

A Győri Rendőrkapitányság a 41 és 34 éves győri férfi ellen lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Forrás és további fotók: Police.hu
.

(Ezt a cikket 355 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?