Fuvarpiac Gazdaság Hírek Külföld

A TNT erősíti jelenlétét a „Kék Banán” régióban

A TNT, a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata marketingakcióval kívánja növelni a „Kék Banán” országokba – az Egyesült Királyságba, Franciaországba, Hollandiába, Belgiumba, Luxemburgba, Németországba, Ausztriába, Svájcba és Olaszországba – irányuló export küldemények számát. A kezdeményezés elsősorban a kis- és középvállalatok számára nyújt lehetőséget arra, hogy bővítsék exporttevékenységüket Európa legfontosabb kereskedelmi és gazdasági régiójába.

TNT_1Az akció keretében húsz százalékos kedvezménnyel lehet export küldeményeket feladni 250 kilogramm súlyhatárig az érintett kilenc ország bármelyikébe. A május 9-ig tartó promóció a légi és közúti, Expressz vagy Gazdaságos Expressz szolgáltatással feladott szállításokra egyaránt vonatkozik. A kedvezmény nem csak az új ügyfeleket érinti, hanem a TNT meglévő vevői is igénybe vehetik, amennyiben olyan célállomást jelölnek meg a „Kék Banán” országok közül, ahová eddig még nem szállíttattak.

A „Kék Banán” kampány az Angliától Olaszországig húzódó gazdasági régióról kapta a nevét, célja pedig, hogy Európa legnagyobb expressz szállítási piacán növelje a vállalat jelenlétét. Az Eurostat felmérése szerint a kontinensen belüli exporttevékenység több mint hetven százaléka a „Kék Banán” régióba irányul. A kezdeményezéssel a vállalat ösztönözni szeretné a kis- és középvállalatokat arra, hogy az eddig megszokott működési területükön túl új országokra terjesszék ki tevékenységüket.

A marketingakció illeszkedik a TNT stratégiájához, amelynek keretében a vállalat fejleszti európai hálózatát, ezáltal szolgáltatásainak színvonalát. Az új repülőjáratok Velencébe és Hannoverbe, a németországi szolgáltatások bővítése és az elosztóközpontok folyamatos fejlesztése mind a TNT Európában elért pozícióját erősítik.

A TNT-ről

A TNT a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata. A TNT napi rendszerességgel szállít több millió küldeményt a dokumentumoktól a csomagokon keresztül a raklapos küldeményekig. A TNT közúti és légi hálózatot működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében valamint az amerikai kontinensen. A TNT Express 2013-ban 6,7 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el.

Forrás: Live PR
.

(Ezt a cikket 183 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .