A szállítmányozók költségeinek csökkentését segíti a Michelin

2015. március 2. és június 30. között értékesítési hálózatán keresztül kampányt hirdet a Michelin azzal a céllal, hogy bemutassa legújabb, a szállítmányozók igényeinek leginkább megfelelő abroncsait és szolgáltatásait, melyek segítségével a magyar szállítmányozók csökkenthetik működési költségeiket. A kampány ideje alatt minden megvásárolt Michelin teherabroncs után egy 4500 Ft értékű vásárlási utalványt kap a vásárló.

michelin-teherabroncs-kampany-2015“Következetesen arra törekszünk, hogy a fuvarozók igényeinek legmegfelelőbb megoldásokat tudjuk nyújtani, és a működési költségeik csökkentése által segítsük őket üzleti sikereik elérésében. A szállítmányozással kapcsolatosan elengedhetetlen a tevékenységek és a felmerülő nehézségek alapos ismerete annak érdekében, hogy hosszútávon a lehető legmegfelelőbb megoldást és szolgáltatást tudjuk nyújtani a fuvarozóknak. A Michelin abroncsok tartósak, üzemanyag hatékonyak és megfelelő karbantartással hosszú távon a működési költségek csökkentését teszik lehetővé” – mondja Lénárt Zoltán, a Michelin Hungária Kft. teherabroncs termékvonalának kereskedelmi igazgatója.

A Michelin idei kampányában most minden megvásárolt teherabroncs mellé egy 4500 FT-os üzemanyag-utalványt is nyújt a gyártó. A számlát egyszerűen, online felületen lehet regisztrálni a http://www.teherabroncspromo.hu oldalon.

Forrás: Michelin
.

(Ezt a cikket 175 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?