Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei Hírek

Goodyear gumikon futnak a HOYER kamionjai

A Goodyear szállíthat és szervizelhet abroncsokat 4000 HOYER tehergépkocsi számára Európa-szerte

A HOYER vezető nemzetközi logisztikai vállalat a Goodyeart választotta fő abroncsbeszállítónak csaknem a teljes, egész Európára kiterjedő flottája számára. A Goodyear FleetFirst abroncs-menedzsment programja a HOYER 4000 tehergépkocsija és pótkocsija számára magában foglalja új és újrafutózott abroncsok szállítását, az országúti segélyszolgálatot és az internetes FleetOnlineSolutions menedzsment-rendszert. A HOYER flottáját a Goodyear TruckForce szervizhálózat fogja kiszolgálni, amely csaknem 2000 szolgáltatóval rendelkezik 28 európai ország stratégiai fontosságú pontjain.

Goodyear_Wins_Hoyer_Contract_1_Copyright_HOYER_Group„A Goodyear abroncsok minősége és teljesítménye, a szolgáltatók kiterjedt hálózata, az innovatív szolgáltatások és megoldások és ezek megbízhatósága győzött meg minket arról, hogy meghozzuk ezt a döntést” – nyilatkozta Frans Tutuhatunewa, a HOYER GmbH vállalati beszerzési igazgatója. „Az egyik legfontosabb ok, amiért a Goodyeart választottuk, a legutóbbi generációs Goodyear teherautó-abroncsok voltak, mint például a KMAX, amelyet teszteltünk is. Emellett a FleetFirst ajánlat átfogó szolgáltatásai és megoldásai, így a FleetOnlineSolutions, további előnyöket kínálnak a működésünkben. Ez az átfogó Goodyear csomag nem csak a hatékonyságunkat javítja, de csökkenti ökológiai lábnyomunkat is.”

A HOYER Csoport globális piacvezető folyadékok közúti, vasúti és tengeri szállításában. A HOYER úttörő szerepet játszik az integrált logisztikai megoldások terén, és logisztikai szolgáltatásait más tevékenységei kiegészítéseként dolgozta ki.

„Nagy örömünkre szolgál és büszkék vagyunk arra, hogy a HOYER a Goodyeart választotta tehergépkocsi-abroncsai szállítójaként és szervizpartnerként a legtöbb európai gépjárműve számára. A FleetFirst nem csak innovatív termékeket, hanem szolgáltatásokat és megoldásokat is kínál. Ezek magukban foglalják az újrafutózást és a FleetOnlineSolutions szolgáltatásokat éppen úgy, mint a TruckForce hálózatot, és többféle módon is segítik ügyfeleinket működési költségeik csökkentésében. A HOYER Csoporttal újonnan megkötött partnerség azt mutatja, hogy integrált koncepciónk valódi értéket kínál az ügyfeleknek” – nyilatkozta Jan-Piet Huylebroeck, a Goodyear tehergépkocsi-abroncs részlegének európai, közel-keleti és afrikai regionális értékesítési igazgatója.

A Goodyear által nyújtott szolgáltatások a FleetFirst termékcsoportba tartoznak, magukban foglalják a legújabb termékeket és az újrafutózást is. Az abroncs-menedzsment terén a Goodyear FleetOnlineSolutions (FOS) a kulcselem. A FleetOneSolutions internetes abroncs-menedzsment program elérhető a HOYER, a Goodyear és minden szolgáltató számára. A rendszer részletekkel szolgál a megállapodás szerinti abroncskezelési szabályzatról, és adatokat szolgáltat a TruckForce hálózat számára minden egyes járműről. Így csökken mind a kényszerű leállások ideje, mind pedig a papírmunka. Emellett a FOS központi beszámolói rendszert is tartalmaz az abroncsok teljesítményéről és a felmerülő költségekről. Az országúti segítségnyújtás a ServiceLine24h, a Goodyear Dunlop nemzetközi, 24 órás országúti segítségnyújtási programjának keretében történik.


A Goodyear
A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártója. A vállalat mintegy 68 000 embert foglalkoztat a világon, a termékeit pedig 22 ország 50 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

A Goodyear Dunlop Europe haszongépjárművekre, helyi és távolsági autóbuszokra gyártott gumiabroncs-típuscsaládja több mint 400 különböző terméket tartalmaz több mint 55 méretben. A világ számos vezető haszongépjármű-gyártója, köztük a DAF, az Iveco, a MAN, a Mercedes-Benz, a Renault Trucks, a Scania és a Volvo is Goodyear gumiabroncsokat szerel alapfelszerelésként járműveire. A Goodyear az összes nagy pótkocsigyártónak is szállít gumiabroncsokat. A TruckForce szervizhálózatot, a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálatot, a Mobility-t és a FleetOnlineSolutions internetes menedzsment-rendszert, valamint a Goodyear Retread Technologies-t magába foglaló Fleet First szolgáltatásával a Goodyear kínálja az iparág legátfogóbb, célorientált szolgáltatásait.

A Goodyearrel és termékeivel kapcsolatos további információért keresse fel a www.goodyear.com weboldalt.

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 200 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .