Fuvarpiac Gazdaság Hírek Szerviz

Szervizcsarnokkal bővült a zalaegerszegi Györe Intertrans telephelye

Haszongépjárművek szervizelésére és a kapcsolódó tevékenységek végzésére épített új szerelőcsarnokot európai uniós támogatás felhasználásával a zalaegerszegi Györe Intertrans Kft. – tájékoztatta a társaság ügyvezetője az MTI-t.

uj_szechenyi_tervGyöre János elmondta: a több mint 122 millió forintos fejlesztéshez 60 millió forintos támogatást nyert a társaság az Új Széchenyi Terv telephelyfejlesztésre kiírt pályázatán. Az 1998-ban bejegyzett kft. 14 szállítójárművel dolgozik, a Nyugat-Dunántúl egyik bel- és külföldi fuvarozó cégeként.

A tavaly 376 millió forintos forgalmat elért vállalkozás ügyvezetője felidézte, hogy a 2008-ban kirobbant gazdasági világválság hatására jelentősen csökkent a nemzetközi fuvarozás, ezért a válság hatásainak kivédésére a költségeik minimalizálása mellett szolgáltatási portfóliójukat is bővíteni kezdték a piaci igényeknek megfelelően. Ennek jegyében hoztak létre pályázati segítséggel egy haszongépjárművek szervizelésére alkalmas, 945 négyzetméteres szerelőcsarnokot a hozzátartozó irodaépülettel együtt.

A zalaegerszegi fuvarozó cég 21 dolgozót foglalkoztat, de a fejlesztés jóvoltából a következő időszakban további négy új munkavállaló számára biztosít majd munkahelyet – közölte Györe János.

Forrás: MTI  (blb \ egr \ gry)
.

(Ezt a cikket 257 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .