Hírek Rendőrségi hírek

Lecserélte a rendszámot

Az ártándi határátkelőhelyen kilépésre jelentkező román férfi tehergépkocsija vontatmányán lecserélte a német ideiglenes rendszámot, hogy a pótkocsi elhagyhassa Magyarországot.

Forrás: Police.hu

Az ártándi határátkelőhelyen 2015. február 6-án 2 órakor,  román honosságú tehergépkocsijával kilépésre jelentkezett egy 41 éves román férfi. Az útdíj ellenőrzést végző rendőr megállapította, hogy a vontatmányon lévő román rendszám nem a pótkocsié. A külföldi férfi elmondta, hogy az átkelőhely előtti útszakaszon megállt és átcserélte a pótkocsi német ideiglenes rendszámát a román honosságú rendszámra, hogy a magyar hatóság az ideiglenes német rendszámot ne vonja be, és a szabálysértésért ne vonják őt felelősségre.

A román férfit a rendőrök előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás és fotó: Police.hu
.

(Ezt a cikket 450 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .