Fejleszt a TNT Németországban – gyorsul a kiszállítás

A TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata átfogó fejlesztéseket jelentett be a Németországba irányuló nemzetközi szállítások területén. Mostantól az egész ország területén* elérhető a garantált másnapi kiszállítás és a déli 12 óra előtti kézbesítés. Mindkét szolgáltatást igénybe lehet venni a kisebb csomagok és a nagyobb, raklapos küldemények esetén egyaránt. A szolgáltatás ilyen mértékű kiterjesztésének előnyeit minden Németországba exportáló vállalat élvezheti. A fejlesztéssel a TNT ügyfelei egy nappal korábban juttathatják célba küldeményeiket Németország területének tíz százalékán, a déli 12 óra előtti kiszállítások esetében pedig megkétszerezték az elérhető célállomások számát.

TNT_2A TNT a csökkentett tranzitidőkkel reagált a gyors és megbízható szolgáltatást kereső ügyfelek igényeire. Ez a fejlesztés számos iparág – főként a gépjármű- és feldolgozóipar, a high-tech ágazatok, az egészségügy és az életmódhoz kapcsolódó ágazatok – kis- és középvállalatai valamint a nagyvállalatok számára előnyös. A gyorsabb kiszállítással optimalizálhatják ellátási láncaikat, javíthatják szolgáltatásaik minőségét.

A németországi szolgáltatás fejlesztését több intézkedés előzte meg az elmúlt hónapokban, beleértve az európai közúti hálózat bővítését és a liège-i légiközpont fejlesztését is, valamint a 2014 novemberében elindított új, napi rendszerességű éjszakai járatot, amely Liège és Hannover között közlekedik. Ezenkívül számos, a közúti hálózatot érintő, hatékonyságnövelő beruházást hajtott végre a TNT Németországban.

TNT_1A szolgáltatások folyamatos fejlesztése a vállalat központi stratégiájának része. A TNT célja, hogy növelje nemzetközi szolgáltatásainak hatékonyságát egész Európában, ennek első állomása Németország, amely a legnagyobb expressz szállítási piac a kontinensen.


*A német postacímek 99,7 százalékára vonatkozik, kivételt képeznek a német szigetek és más nehezen elérhető területek.

A TNT-ről

A TNT a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata. A TNT napi rendszerességgel szállít több millió küldeményt a dokumentumoktól, a csomagokon keresztül a raklapos küldeményekig. A TNT közúti és légi hálózatot működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében valamint az amerikai kontinensen. A TNT Express 2013-ban 6,7 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el.

Forrás: TNT Express Hungary Kft.Live PR
.

(Ezt a cikket 283 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?