Hírek Külföld Márkahírek Renault

530 Renault Trucks megrendelés a Norbert Dentressangle vállalatnál

A NORBERT DENTRESSANGLE VÁLLALAT FOLYTATJA TÖRÉNELMI EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT A RENAULT TRUCKSSZAL 530 DB « EREDETI FRANCIA TERMÉK » VÉDJEGGYEL ELLÁTOTT JÁRMŰ BESZERZÉSÉVEL

A Renault Trucks átadta a Nobert Dentressangle vállalatnak az első 100 db jármű kulcsait az Eredeti Francia Termék védjeggyel ellátott 530 darabos járműmegrendelésből. 1 év valós körülmények közötti tesztelés után Európa vezető szállítmányozó és logisztikai cégét is meggyőzte a járművek technikai minősége, francia eredete és a DTI Euro 6-os motorok teljesítménye. A rendelés tartalmaz Renault Trucks D járműveket illetve a Renault Truck T-t, melyet a 2015-ös Év kamionjának választottak.

renault_livraison_norbert_dentressangleNorbert Dentressangle, az európai logisztika és szállítmányozás első számú vállalatának és a legnagyobb nehéz tehergépjárművel rendelkező magánflottának tulajdonosa, ismét bizalmat szavazott a Renault Trucksnak és 530 db jármű beszerzéséről döntött az új termékpalettából több európai leányvállalata számára. Ezek elsősorban a T járműcsalád, melyeket régiós, nemzeti és nemzetközi célállomásokra szántak. Mintegy 100 darab pedig a D típusú jármű az áruterítés szolgálatában szintén e beszerzés részét képezik.

A Renault Trucks T – Truck of The Year 2015 – több hónapos tesztüzeme után, a Norbert Dentressangle-ot is lenyűgözte a jármű. Ráadásul a Norbert Dentressangle elkötelezetten támogatja a francia ipari tevékenységet az ‘Eredeti Francia Termék’ védjegy által hitelesített járművek választásával. A kulcsátadási ceremónián a Renault Trucks székhelyén, Saint-Priest-ben, Hervé Montjotin – a Norbert Dentressangle vállalat elnöke – beszélt a választásuk okairól : «A Renault Trucks új, Euro 6-os modelljeinek átvétele számomra egy lehetőség, hogy mindenkit emlékeztessek arra, hogy a Norbert Dentessangle megmarad a szállítmányozási szakma klasszikus vállalatának. A kamionválasztás azért fontos, mert meghatározza az elkötelezettségeinket, a minőséget ügyfeleink felé, a kényelmet és a biztonságot gépkocsivezetőink felé és végül a környezetvédelem tiszteletét az üzemanyag hatékonyságának és a tiszta motoroknak köszönhetően. Ezen kívül büszkék vagyunk, hogy közreműködhetünk az Eredeti Francia Termék védjegy népszerűsítésében.»

Válaszában Bruno Blin, a Renault Trucks elnöke kiemelte : « Nagy örömünkre szolgál, hogy a Norbert Dentressangle, egy nemzetközi befolyással is rendelkező francia vállalat, felismerte a 2015-ös Év kamionjának megválasztott Renault Trucks T minőségét, és támogatja a francia ipari termelést. Teherautóink valóban kizárólag Franciaországban készülnek, Blainville-sur-Orne, Bourg-en-Bresse és Lyon gyáraiban. »


A Renault Trucksról
A Renault Trucks márka járművei ma 100 országban vannak jelen. A Renault Trucks járműveket Franciaországban gyártják, Blainville-sur-Orne-ban, Bourg-en-Bresse-ben , Lyonban és Limoges-ban.
2014-ben a Renault Trucks megkapta a « Eredeti Francia Termék » védjegyet a Renault Trucks T, C, K, D és D Wide járműveire.
A Renault Trucks 2001-ben csatlakozott a Volvo csoporthoz. A Volvo csoport a világ egyik vezető kamion, busz, építőipari gépek valamint mozgató és meghajtó rendszerek gyártója hajózási és ipari berendezésekhez. A Volvo csoport közel 110 000 alkalmazott foglalkoztatásával 18 országban folytat termelési tevékenységet és 190 piacon árusítja termékeit. 2013-ban a csoport összes bevétele elérte a 270 milliárd SEK-et
http://corporate.renault-trucks.com

Norbert Dentressangle-ról:
A Norbert Dentressangle vállalat a piac nemzetközi szereplőjeként a logisztika, szállítmányozás valamint a légi és tengeri szállítás területén tevékenykedik és 25 000 alkalmazottal van jelen 25 országban. 2013. december 31-én éves forgalma elérte a 4 milliárd eurót, melynek 60% Franciaországon kívül realizálódott. A Norbert Dentressangle magas hozzáadott értékű fejlesztéseket végez a 3 fő területen az európai, amerikai és az ázsiai kontinensen valamint hosszú távú fejlesztéseket épít be szakmájába. A Norbert Dentressangle-ot – mely szerepel a CAC Small és a CAC All Tradable indexben is – az igazgatótanács irányítja, Hervé Montjotin elnökletével.
Euronext Paris (catégorie B) / Euronext London, Code GND – Isin FR0000052870
www.norbert-dentressangle.com

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 332 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .