DAF Hírek Márkahírek

A nyerges vontatók több mint fele Euro 6-os DAF XF a General Transport Company Kft. flottájában

Már a nyerges vontatók több mint fele Euro 6-os DAF XF a General Transport Company Kft. flottájában. A három évvel ezelőtt indult vállalkozás egyrészt tizenöt saját hűtős szerelvénnyel nyugat-európai viszonylatban fuvarozik, másrészt alvállalkozók közreműködésével szállítmányozást végez, ezenkívül pedig Biatorbágyon egy 3850 paletta kapacitású hűtött logisztikai raktárt működtet.

„Kezdetben több márkát is kipróbáltunk, ám a számunkra kulcsfontosságú szempontok, vagyis a gazdaságos üzemelés, a megbízhatóság és a szervizháttér rugalmas kiszolgálása terén mindent egybevetve a DAF vált be leginkább. Ezért ma már mind a tizenöt vontatónk DAF gyártmányú, ezek közül nyolc már Euro 6-os XF. Nagyon jók a tapasztalataink az Euro 6-osokkal, egyértelműen gazdaságosabb az üzemeltetésük.

Emellett cégünk működésében kiemelt szerepet kap a környezettudatosság, ezért törekszünk minél előbb a teljes flottát Euro 6-osra átállítani. Szintén a környezetvédelem jegyében a „Vezess a holnapért” kampány keretében szereztük be vontatóinkat. Jövőre járműveink cseréjét és az állomány bővítését is folytatjuk, ezért tíz új DAF XF beszerzését tervezzük.” – mondta Jánosi Sándor, a cég ügyvezetője.

Forrás: DAF – Hungarotruck Kft.
.

(Ezt a cikket 351 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .