Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei Flotta Hírek Szerviz

Több mint 70 új flotta csatlakozott a Goodyear FleetFirst programjához

A Goodyear a 2014-es év során folyamatos növekedést tapasztalt azon európai gépjárműflották számában, amelyek csatlakoztak a FleetFirst abroncsmenedzsment programokhoz. Az év eleje óta kilenc országból 75, összesen mintegy 30 000 gépjárművet üzemeltető flotta jelentkezett.

Goodyear FleetFirst Wins 2014

„Büszkeséggel tölt el, hogy ebben az évben ilyen sok flotta választott minket abroncsszolgáltatójának, köztük több neves gépjárműpark-üzemeltető is. Ez egyértelmű bizonyítéka annak a magas szolgáltatási színvonalnak, amit a Goodyear FleetFirst menedzsment programmal nyújtunk. A FleetFirsttel innovatív termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik a teljes fenntartási költséget” – mondta Jan-Piet Huylebroeck, a Goodyear EMEA tehergépjármű-abroncs részlegének értékesítési igazgatója.

A flották közül sokan Európán átívelő tevékenységet folytatnak, székhelyeik pedig Belgiumban, Észtországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában, illetve az Egyesült Királyságban vannak. A Goodyear új ügyfelei között tudhatunk olyan ismert neveket, mint Eddie Stobart (több mint 5 000 gépjárművel), a Turners Soham több mint 2 500, a lengyel Hama Polska több mint 850 gépjárművel, a francia Ageneau több mint 500 gépjárművel és sok más, több száz gépjárműből álló flotta.

„Ez a program a tökéletes partneri kapcsolatot jelenti számunkra, hiszen olyan vállalat vagyunk, amely az innovációt és hatékonyságot helyezi előtérbe mindenben, amit csinál. A Goodyear ismert szervizszolgáltatása, a TruckForce szintén támogatja majd a flottákat abban, hogy a minimumra csökkentsük az állásidőt, és a lehető legtöbbet hozzuk ki abroncsainkból, ami által még többet nyújthatunk ügyfeleinknek” – mondja Tim King, a Turners Soham Ltd. csoportszintű flottamérnöke.

„A FleetFirsttel a Goodyear prémium termékeket kínál, és ami a legfontosabb, egy átfogó szolgáltatási és megoldáscsomagot, melynek segítségével csökkenthetjük általános működési költségeinket. A Goodyear csapatán keresztül a TreadMax újrafutózott termékek használatával optimalizáltuk költségvetésünket, a FleetOnlineSolutions bevezetésével pedig csökkentettük üzemeltetési költségeinket” – mondja Jean-Pierre Ageneau, az Ageneau egyik ügyvezető igazgatója.

Valójában a Goodyear a FleetFirst abroncsmenedzsment programon keresztül több mint 250 000 gépjárműről gondoskodik több mint 20 országban, és segítségével a flották üzemeltetői jelentősen csökkenthetik a teljes fenntartási költséget a magas minőségű új és újrafutózott termékeknek, prémiumszolgáltatásoknak és innovatív megoldásoknak köszönhetően.

A Goodyear FleetFirst programja az új tehergépkocsi-abroncsok (pl. FUELMAX és KMAX), illetve a prémium TreadMax újrafutózott termékek mellett magában foglalja prémiumszolgáltatások széles skáláját, a Serviceline24h országúti segélyszolgálatot és a FleetOnlineSolutions internetes abroncsmenedzsment programot. A FleetFirst szervizszolgáltatásait a Goodyear TruckForce hálózata végzi, amelynek közel 2000 szolgáltató a tagja 28 európai ország stratégiailag legfontosabb helyén.


A Goodyear:
A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártója. A vállalat mintegy 68 000 embert foglalkoztat a világon, a termékeit pedig 22 ország 50 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

A Goodyear Dunlop Europe haszongépjárművekre, helyi és távolsági autóbuszokra gyártott gumiabroncs-típuscsaládja több mint 400 különböző terméket tartalmaz több mint 55 méretben. A világ számos vezető haszongépjármű-gyártója, köztük a DAF, az Iveco, a MAN, a Mercedes-Benz, a Renault Trucks, a Scania és a Volvo is Goodyear gumiabroncsokat szerel alapfelszerelésként járműveire. A Goodyear az összes nagy pótkocsigyártónak is szállít gumiabroncsokat.

A TruckForce szervizhálózatot, a ServiceLine24h országúti segélyszolgálatot, a FleetOnlineSolutions internetes menedzsmentrendszert, valamint a Goodyear Retread Technologies-t magába foglaló FleetFirst szolgáltatásával a Goodyear kínálja az iparág legátfogóbb, célorientált szolgáltatásait.

A Goodyearrel és termékeivel kapcsolatos további információért keresse fel a www.goodyear.com weboldalt.

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 199 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .